FOTO // Viața de fițe a lui Veaceslav Platon la Kiev

palton4

Omul de afaceri Veaceslav Platon, reținut luni în Ucraina, după ce a fost dat în urmărire internațională de către autoritățile din Republica Moldova, fiind suspectat de săvârșirea infracțiunilor de spălare de bani și escrocherie în proporții deosebit de mari, este atras străin de viața mondenă de la Kiev, scrie unimedia.info.

platon1

Extrem de discret pe rețelele de socializare și pe internet, Platon se pare că era mult mai deschis și activ în viața mondenă a capitalei Ucrainei. Potrivit presei ucrainene, Platon este căsătorit cu Evgenia Tulcevska, care a obținut în 2009 titlul de Miss Ucraina. Ulterior, tânăra care avea pe atunci vârsta de 20 de ani s-a mutat cu traiul în Rusia împreună cu Veaceslav Platon, unde a studiat psihologia la Universitatea de Stat din Moscova.

palton2

Fotografiile publicate pe rețelele de socializare denotă faptul că „Evgenia are tot ce-și dorește o fată: un cerc de interese și atenție. Evgeniei, la fel ca multor fete moderne, îi place să se fotografieze în oglindă”, scria niklife.com.ua în 2013.

Din rețelele de socializare vedem că Miss Ucraina 2009 este atrasă de viața de noapte, întâlnirile cu prietenii și cluburile. În plus, soția businessmanului moldovean mai este pasionată de călătorii, haine și accesorii. Vedeți mai jos una din puținele poze publice cu cei doi împreună.

platon3

Și soțul acesteia, Veaceslav Platon, se pare că iubește viața de noapte. Recent, acesta a fost surprins într-un club de noapte alături de un alt controversat om de afaceri din Ucraina, Aleksandr Onişenko. Cel din urmă, a fost căsătorit, la fel, cu o deținătoare a titlului „Miss Ucraina”, pe care l-a obținut în 1997.

 

 

palton5

palton8

Presa din Ucraina mai scrie că Veaceslav Platon a avut o relație cu un alt model ucrainean – Snejana Onopko (foto), însă, pe semne, relația celor doi nu a durat.

La Chișinău însă, Platon are un băiat, Egor sau Artiom, dintr-o căsătorie anterioară. Tânărul de 22 de ani a încercat, potrivit Rise.md, să cumpere mai multe acțiuni ale Băncii Comerciale Moldova Agroindbank. Tânărul ar fi fost pasionat de muzică și, cel puțin, în 2013 era ghitarist la o formație din R. Moldova, iar pe un cont de-al său pe Indiegogo, menționa că este din San Francisco. De trei ani, toate conturile legate de această persoană sunt inactive. Pentru anticoruptie.md, Platon a declarat acum trei zile că fiul său se află la Chișinău.