FOTO // Tapetul erotic din Grădinița „Lăstăraș” a fost înlocuit

După ce JURNAL de Chișinău a publicat luni, 2 octombrie, o știre despre tapetul erotic din Grădinița nr. 199 din capitală, fapt infirmat de directoare, astăzi, 4 octombrie, am primit o fotografie în care se vede că tapetul a fost schimbat.

La începutul săptămânii, pe rețelele de socializare circula o fotografie ce prezintă o femeie fluture aproape goală despre care mai mulți părinți au susținut că ar fi vorba de o imagine de pe pereţii holului Grădiniței nr. 199 „Lăstăraș” din capitală. Directoarea instituției, Iana Ceaușceac, ne-a comunicat că nu există în grădiniță un asemenea tapet, în timp ce părinții susțineau contrariul.

„Tapetul e la grupele bugetare, în hol!”, „Vineri era la sigur!”, „Era chiar lângă grupa noastră, apăruse în ultimul an de frecventare a copilului nostru”, susțin mai mulți părinți. Grădinița nr. 199 „Lăstăraș” a fost locul mai multor scandaluri în ultimii ani. Părinții spun că în această instituție există grupe bugetare și private unde se achită lunar câte 1.400 de lei.

The following two tabs change content below.