FOTO // Tapetul erotic din Grădinița „Lăstăraș” a fost înlocuit

După ce JURNAL de Chișinău a publicat luni, 2 octombrie, o știre despre tapetul erotic din Grădinița nr. 199 din capitală, fapt infirmat de directoare, astăzi, 4 octombrie, am primit o fotografie în care se vede că tapetul a fost schimbat.

La începutul săptămânii, pe rețelele de socializare circula o fotografie ce prezintă o femeie fluture aproape goală despre care mai mulți părinți au susținut că ar fi vorba de o imagine de pe pereţii holului Grădiniței nr. 199 „Lăstăraș” din capitală. Directoarea instituției, Iana Ceaușceac, ne-a comunicat că nu există în grădiniță un asemenea tapet, în timp ce părinții susțineau contrariul.

„Tapetul e la grupele bugetare, în hol!”, „Vineri era la sigur!”, „Era chiar lângă grupa noastră, apăruse în ultimul an de frecventare a copilului nostru”, susțin mai mulți părinți. Grădinița nr. 199 „Lăstăraș” a fost locul mai multor scandaluri în ultimii ani. Părinții spun că în această instituție există grupe bugetare și private unde se achită lunar câte 1.400 de lei.