FOTO: Răzbunare sau sinucidere: Dintr-un lac din Edineţ a fost scos corpul unui criminal ce a omorât două tinere

Foto: nord.md

Orăşenii sunt siguri că e vorba de corpul lui Victor Şaturin, pe care îl anunţase poliţia în urmărire. Cadavrul acestuia a fost găsit săptămâna trecută de un pescar din localitate. Acesta a anunţat imediat poliţia şi corpul a fost recuperat de către salvatori. Potrivit nord.md, a fost găsit şi un rucsac cu lucrurile personale ale defunctului.

Printre martori au fost mai mulţi voluntari care îl căutaseră pe acest individ, un criminal care a omorâse două tinere. Aceştia au anunţat că bărbatul găsit mort are multe trăsături comune cu individul ce ar fi ucis cele două tinere. Ulterior, sora unei victime a confirmat că este individul învinuit de omor. Procurorul Artur Şevciuc a declarat că pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de moarte violentă. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie din Edineţ au confirmat pentru Jurnal că bărbatul a omorât două tinere.

Potrivit presei, Victor Şaturin, „cel care se numea satanist”, a fost deja înmormântat. În cimitirul ortodocşilor de rit vechi, lângă gard, fără cruce. Amintim că Şaturin a comis prima crimă în 2002, şi-a omorât concubina însărcinată. 14 ani mai târziu, el a omorât o tânără de 26 de ani.

Foto: realitatea.md

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)