FOTO // Liberalul Mihai Ghimpu a IEŞIT CU GARDUL ÎN DRUM, acaparând o bună parte din drumul public

JURNAL de Chișinău a vizitat zilele astea localitatea Colonița, municipiul Chișinău. Locuitorii satului ne-au spus că, de când Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă ocupă funcții publice importante, localitatea înflorește și beneficiază de mai multe granturi, proiecte de dezvoltare a satului.

Deși viziunile și aspirațiile liderului PL Mihai Ghimpu sunt europene, ne-a mirat faptul că, atunci când a reconstruit casa părinților săi, transformând-o într-un conac boieresc, a ajuns cu gardul în drum, luând din suprafaţa acestuia vreo 3 metri.

Am întrebat o vecină de-a lui Mihai Ghimpu, care lucra în grădină, dacă nu o deranjează faptul că acesta a ieșit cu gardul în drum, îngustând drumul și transformându-l într-o ulicioară. Femeia, speriată, ne-a întrebat mai întâi cine ne-a trimis, apoi ne-a spus: „Fântâna, pe timpurile sovietice, a fost construită în drum, dar Ghimpu a îngrădit-o. Atunci trebuia spus ceva, acum e târziu… Ce să faci, doar n-o să strice omul gardul? Lasă-l să trăiască așa, dacă îi place”, a spus ea încet, ca să nu o audă nimeni.

Aflaţi mai multe detalii despre acest subiect în JURNAL de Chişinău, 7 aprilie curent.

 

Această rubrică este realizată cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București. Responsabilitatea pentru conținutul materialelor publicate aparține autorului și nu reflectă neapărat poziția Ambasadei.

The following two tabs change content below.