FOTO // Detalii despre moldoveanul care şi-a ucis fiul de 6 ani la Timişoara

timisoara

Un barbat si-a omorat copilul de 6 ani si apoi a incercat sa se sinucida, la Timisoara. Foto: Tion

Tragedie de neînchipuit într-o familie care locuiește pe strada Tigrului, nr. 10, din Timișoara. Duminică dimineață, bărbatul care locuia acolo împreună cu soția sa și copilul lor de 6 ani a încuiat ușa casei și l-a înjunghiat pe copil în inimă. Acesta și-a pierdut viața, scrie tion.ro.

Femeia speriată de ce se întâmplă a început să strige după ajutor. O vecină a auzit strigătele femeii și a sunat la 112. A fost nevoie de intervenția unei echipe de descarcerare pentru a sparge ușa și a intra în casă. Femeia a reușit să le povestească polițiștilor că bărbatul le-a ucis copilul cu o singură lovitură de cuțit în inimă, apoi s-a comportat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. A curățat trupul copilului de sânge și l-a așezat pe pat cu mâinile pe piept.

Pe urmă bărbatul a încercat să se sinucidă. Și-a tăiat venele și s-a înjunghiat în piept. Acesta a fost dus de urgență la Spitalul Județean Timișoara, unde a murit în urma rănilor pe care și le-a produs. La momentul sosirii echipelor de intervenție avea încă puls. Soția acestuia a fost și ea dusă la spital în stare de șoc.

Nu se știu motivele bărbatului. Se pare că familia, originară din Republica Moldova, se pregătea să meargă la biserică, când bărbatul a decis să comită crima. Vecinii spun că familia era una model, liniștită. Soții păreau să se înțeleagă bine, iar bărbatul părea un om calm, la locul lui.