(foto) Crima de la Strășeni. Cum apar adolescenții suspectați de moartea fetei din Strășeni pe Facebook

(foto) Crima de la Strășeni. Cum apar adolescenții suspectați de moartea fetei din Strășeni pe Facebook
Foto: facebook

Tot mai multe detalii apar pe rețelele de socializare despre crima de la Strășeni, care a zguduit întreaga societate. Pe Facebook au apărut poze cu adolescentii, suspectați de moartea fetei. Din aceste fotografii, putem observa că băieții sunt bine îmbrăcați, poartă haine scumpe și pozează lângă super-maşini. Semn că tinerii nu duceau o viață grea și nu duceau parte de lipsuri, scrie unimedia.info.

De asemenea, din comentariile apărute, se vede că acești tineri erau cunoscuți în localitate pentru acțiunile lor. Lucru confirmat și de oamenii legii. De exemplu, pe facebook a apărut și un mesaj al unui tânăr din Strășeni care. din câte se poate observa, îi cunoștea destul de bine pe agresori.

 

UNIMEDIA amintește că patru tineri sunt suspectați de omorul tinerei din Strășeni. Pentru moment, doi minori, unul de 15 și altul de 16 ani, au fost reținuți, iar în aceste clipe procurorii cer 30 de zile de arest. Al treilea suspect, un minor de 13 ani, este cercetat în libertate. Cel de-al patrulea suspect a fugit în România.