DETALII NOI // Fostul director al teatrului din Cahul, Sandu Ţurcanu, şi soţia sa au fost găsiţi morţi într-o fântână

Sandu Turcanu

Fostul director al Teatrului „B.P. Hasdeu” din Cahul, Sandu Țurcanu (foto), 54 de ani, şi soţia sa, de 46 de ani, au fost găsiţi morţi într-o fântână din curtea casei lor. Corpurile neînsufleţite ale celor doi au fost găsite de fiica acestora, care venise în vizită la ei. Reprezentanţii poliţiei au declarat că nu au depistat urme de violenţă. Expertiza medico-legală urmează să determine cauza morţii. Oamenii legii cercetează cazul.

Soţii Ţurcanu au decedat în circumstanțe necunoscute. Ofiţerul de presă al Inspectoratului de Poliţie Cahul, Alexandru Dodos, a declarat pentru JURNAL de Chişinău că oamenii legii aşteaptă rezultatele expertizei medico-legale pentru a afla cauza decesului. Potrivit lui Alexandru Dodos, la 20 iunie 2016, ora 13:45, oamenii legii au fost alertaţi de către o femeie care le-a spus că părinţii săi au fost găsiţi morţi într-o fântână.

Locuitorii satului Moscovei, raionul Cahul, sunt speriaţi de tragicul incident. Aceştia nu ştiu aproape nimic despre familia fostului directorul al Teatrului „B.P. „Hasdeu” din Cahul, Sandu Ţurcanu, pentru că aceştia locuiau de vreo trei-patru ani în localitate.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)