Fosta amantă a vorbit despre „apucăturile animalice” ale primarului. Voia sex în Primărie

nichita

Foto: ziaruldeiasi.ro

Anchetatorii vor să afle dacă fostul primar se face sau nu vinovat de mai multe infracţiuni contra persoanei ce ar fi fost comise în perioada în care a avut o relaţie amoroasă cu Adina Samson, fosta sa subordonată din Primăria Iaşi. Dosarul 518/P/2016 a fost înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, cu Gheorghe Nichita persoană reclamată, ca urmare a unei plângeri depuse, anul trecut, de Adina Samson, scrie ziaruldeiasi.ro.

Plângerea a fost intentată la DNA Bucureşti, însă această unitate a declinat-o către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, de aici ajungând la Parchetul Curţii. „Din câte ştiu, este al treilea dosar pe care îl are Gheorghe Nichita, şi sunt mirat de declaraţiile lui de autovictimizare prin care susţine că nu este vinovat din punct de vedere penal de faptele abominabile pe care le-a făcut. Aştept cu încredere desf㬺urarea anchetei în dosarul în care suntem parte vătămată şi cu interes hotărârile judecătorilor din dosarele aflate deja pe rol”, ne-a confirmat, ieri, şi Dragomir Tomaşeschi, avocatul Adinei Samson.

De asemenea, pe 9 octombrie 2014, în timp ce se afla în biroul primarului, acesta ar fi încercat să o forţeze să întreţină raporturi sexuale cu el, se mai arată în plângere – potrivit surselor „Ziarului de Iaşi”. „Eu am refuzat şi m-am smuls, acesta reproşându-mi «Nu mă repezi, hai, dă-mi cu ceva în cap» conti¬nuând: «am apucături animalice, tot ce faci tu e rău»”, potrivit plângerii.

Surse juridice ne-au explicat că plângerea ar conţine o serie de acuzaţii de natură intimă ce îi sunt adresate lui Nichita, multe dintre acestea susţinute de pretinse înre¬gistrări pe care Adina Samson le-a depus la dosar. Ar fi vorba de alte infracţiuni decât cele referitoare la deturnarea fondurilor Poliţiei Locale, prin folosirea acestei instituţii în interes propriu, fapte pentru care Nichita este deja judecat la Tribunalul Iaşi.

În plângere, Samson ar fi arătat, printre altele, că ar fi fost obligată, prin constrângere morală, să înceapă şi să continue amantlâcul cu fostul primar. „Cunoscând faptul că susnumitul este căsătorit şi având în vedere uriaşa diferenţă de vârstă dintre noi, eu am refuzat avansurile cu tentă sentimentală ale numitului Nichita Gheorghe”, se arată în plângere.

Samson ar mai fi scris în respectivul document că, „având în vedere ascendentul profesional” pe care primarul îl avea asupra ei, a „consimţit să întreţină relaţii de natură amoroasă”, sperând astfel că primarul nu va mai exercita presiuni asupra sa.

De asemenea, fosta angajată a Primăriei Iaşi a mai scris şi că ar fi fost intimidată şi umilită „în scopul oferirii afecţiunii şi a unor beneficii de natură carnală”. Samson a mai amintit că Nichita ar fi folosit intermediari pentru a o ameninţa, precum şi că, în iulie 2014, Nichita ar fi lovit-o cu palmele peste faţă.

De asemenea, pe 9 octombrie 2014, în timp ce se afla în biroul primarului, acesta ar fi încercat să o forţeze să întreţină raporturi sexuale cu el, se mai arată în plângere – potrivit surselor „Ziarului de Iaşi”. „Eu am refuzat şi m-am smuls, acesta reproşându-mi «Nu mă repezi, hai, dă-mi cu ceva în cap» continuând: «am apucături animalice, tot ce faci tu e rău»”, potrivit plângerii.

După ce a reintrat în scena politică, Gheorghe Nichita a refuzat sistematic, in¬clusiv în timpul unui interviu realizat de „Ziarul de Iaşi”, să discute despre dosarele sale penale. El a motivat totuşi că ar fi greşit „uman, şi nu penal” în povestea cu Adina Samson.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)