Florin Piersic, pălmuit de neveste

Zilele acestea, îndrăgitul actor a primit o poezie din partea unei admiratoare înflăcărate. Se numeşte Mariana Dobrin, are 56 de ani şi este din Piteşti, România.

„Fără dragoste nu pot să fac nimic”

Celebrul actor a fost, este şi va fi iubit de femei. Acesta ne-a povestit că a fost îndrăgostit de toate partenerele sale. „Au fost şi unele care nu arătau prea grozav, dar eu, ca să pot să joc cu ele, m-am forţat şi m-am îndrăgostit. Am suferit şi am luat multe palme de la fostele mele neveste, care mă certau că le iubesc pe altele. Fără dragoste nu pot să fac nimic. Dacă eu nu am iubit femei, nu a iubit nimeni”, conchide Florin Piersic.

„La voi mă simt ca acasă”

Celebrul actor a oferit, în exclusivitate pentru „apropo”, primele declaraţii vizavi de concertul pe care îl va susţine la Chişinău, pe 28–29 aprilie.

„M-am bucurat foarte mult că voi sunteţi primii din mass-media din Moldova care aţi dat „sfoară în ţară” că voi veni la Chişinău. Am aflat de pe internet. Pentru publicul de la Chişinău am un deosebit respect; la voi, mă simt ca acasă. Din nou, antenţionez doamnele să fie „pe fază”. În rest… răbdaţi puţin, au mai rămas câteva zile, să fim sănătoşi, ne întâlnim la concertul Olgăi Ciolacu. Nu uitaţi un lucru: piersicii înmuguresc după Florii. Am pupici pentru toţi. Până atunci, vă îmbrăţişez. Al dumneavoastră, Florin Piersic. Doamne ajută!”, ne-a declarat îndrăgitul artist de peste Prut.

Precizăm că, pe 28 aprilie, la Palatul Naţional, va avea loc concertul jubiliar al interpretei Olga Ciolacu „Nu am timp să-mbătrânesc”. Renumita cântăreaţă a împlinit 60 de ani în octombrie, însă a decis ca abia în primăvară să sărbătorească alături de admiratorii muzicii sale.

Împreună cu bunul său prieten, Florin Piersic, care va sosi la Chişinău pe 25 aprilie, cântăreaţa va susţine un spectacol gradios, organizat de soţul său, Valentin Bătrânac. În cadrul concertului vor evolua: Mihai Munteanu, Ian Raiburg, Nelly Ciobanu, Ana Barbu, Vitalie Dani, Irina şi Anatol Bivol, Gheorghe Urschi, Lidia Frunză şi Nicolae Hodină. Artiştii vor fi acompaniaţi de orchestra „Mugurel” şi Fanfara Ministerului Afacerilor Interne.

Lena NEGRU

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)