Fiica Violetei Ivanov se laudă cu maşini şi genţi de lux

ivanov8

Rețelele de socializare au devenit în ultima perioadă locul perfect unde unii copii ai persoanelor cu funcții de demnitate publică din R. Moldova își „expun averile”. Un exemplu în acest sens poate fi și fiica deputatei Violeta Ivanov, pe nume Margareta Ivanov, care postează de o bună perioadă pe Instagram poze în care își afișează bijuteriile și gențile produse de marele case de modă. În vara anului trecut, Margareta a publicat o poză cu un Jaguar în curtea unei case, însoțită de comentariul „Cadoul perfect. Bun venit, micuța”, scrie agora.md.

ivanov1

Nu se știe unde anume a fost făcută poza, dacă e în curtea casei deputatei Violeta Ivanov, și nici a cui este mașina. În comentariile ulterioare însă Margareta Ivanov a lăsat să se înțeleagă că ea ar urma să conducă în perioada următoarea autovehiculul. Pe lângă Jaguar, Margareta Ivanov a publicat poze cu ea la volanul altor mașini scumpe.

ivanov2

Bijuterii și genți de firmă

Fiica deputatei nu ezită să „se laude” și cu accesorii scumpe. Cum ar fi ochelari de soare marca Dior, prețul cărora este de peste 300 de lire sterline, geantă de la Michael Kors, circa 300 de euro, farduri Dior – circa 40 de lire sterline. Prețurile sunt afișate pe site-urile oficiale ale producătorilor. Potrivit declarației de avere pentru 2014, Violeta Ivanov a avut un venit de aproape 170 de mii de lei din salariu și aproape 14 mii de lei din indemnizații, iar soțul acesteia a raportat un salariu de 42 de mii de lei.

ivanov5

Aceasta mai deține un teren în mun. Chișinău, pe care a demarat construcția unei case în 2014. De asemenea, deputata mai are o casă și un apartament în capitală. La capitolul bunuri mobile, Violeta Ivanov a declarat că deține în proprietate două motociclete model BMW și au autoturism de aceeași marcă. Margareta Ivanov are 17 ani și este elevă la Liceul Teoretic român-francez „Gheorghe Asachi” din Chişinău.

ivanov3

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)