Fiica Lenuţei Burghilă, la Eurovision pe banii statului?!

În timp ce ministrul Culturii Boriş Focşa şi Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei se ocupă de  „Caravela Culturii”, alte detalii ies la iveală în cazul Lenuţei Burghilă.
În 2009, tânăra a însoţit-o pe mama sa în delegaţia oficială la Concursul Internaţional Eurovision, desfăşurat la Moscova. Maria-Augustina are 18 ani şi este elevă la liceul „Vasile Alecsandri” din capitală.
„Pe nimeni nu interesează dacă are sau nu talent şi unde învaţă. Ne interesează ce căuta ea în culisele Eurovisionului şi pe ce bani a plecat acolo. Se strigă în gura mare că Ministerul Culturii nu are bani pentru promovarea pieselor care ajung la acest concurs. Unii participanţi şi-au plătit singuri cheltuielile de deplasare şi cazare. Cum a ajuns fata asta din banii publici în culisele Eurovision?”, se întreabă Cristi, un vizitator al site-ului www.apropomagazin.md.
La această întrebare a răspuns Vitalie Cojocaru, directorul Comitetului de Organizare „Eurovision” în R. Moldova. „Fata şi-a făcut acreditare, aşa cum o fac majoritatea fanilor care merg la acest concurs. Nu a ajuns în culise, este o aberaţie. Noi facem acreditări doar pentru şase artişti, doi membri ai delegaţiei şi presa. Fiica Lenuţei Burghilă nu a făcut parte din lista oficială a delegaţiei noastre. Ea a mers ca turist şi toate cheltuielile au fost făcute din banii proprii”, ne-a declarat Vitalie Cojocaru.
Surse care au dorit să îşi păstreze anonimatul ne-au comunicat că Maria-Augustina a fost văzută la intrarea în culise de unde ruga insistent vedetele din Rusia să se fotografieze cu ea.
Fii primul care comentează acest articol pe www.apropomagazin.md
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)