Fii Dragobetele meu!

O călătorie romantică în munţii României, o noapte de vis în hotelul „Purcari” sau „Manhattan” din Chişinău, o cină romantică la restaurantul „Ecuator”. Acestea sunt premiile-surpriză pregătite pentru concursul „Fii Dragobetele Meu”, lansat de JURNAL TRUST MEDIA pe 1 februarie 2010.
Expediază pe adresa de e-mail [email protected] sau pe adresa redacţiei o istorie sau o declaraţie de dragoste în format text, video, audio sau foto, cu menţiunea pe plic Pentru concursul „Fii Dragobetele meu!”, iar vizitatorii site-ului scrie.jurnal.md vor aprecia lucrările voastre. Cele mai populare vor fi premiate.
Valentine’s Day este de ceva vreme sărbătorită în Moldova cu acelaşi entuziasm cu care se celebrează Crăciunul. Din păcate, am ales să importăm zilele iubirii, deşi Dragobetele se sărbătoresc la noi pe 24 februarie şi reprezintă echivalentul Zilei Îndrăgostiţilor de peste hotare.
JURNAL TRUST MEDIA vine în sprijinul tradiţiilor, iar concursul „Fii Dragobetele meu” este o încercare în plus de a susţine această tradiţie veche numită „Dragobete”, o sărbătoare cu dublă semnificaţie strâns legată de Sfântul Valentin şi începerea primăverii.
Rezultatele concursului „Fii Dragobetele Meu” vor fi anunţate la  22 februarie, iar pe 24, de Dragobete, vom premia fericiţii câştigători.
Intră pe site-ul scrie.jurnal.md pentru a vedea, citi, asculta cele mai frumoase istorii şi declaraţii de dragoste.
Succes tuturor participanţilor!
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)