Fetiţa nou-născută operată pe cord la Kiev are nevoie de ajutor

În campania de Crăciun pe care am desfăşurat-o la sfârşitul anului 2017, vă informam despre situaţia disperată a unei tinere mame, Mariei Busuioc din Grătieşti, ce urma să aducă pe lume o fetiţă care, imediat după naştere, trebuia să fie operată la inimă. (http://www.jc.md/haideti-impreuna-sa-salvam-viata-unui-copil-care-se-va-naste-in-ajun-de-craciun/)

Mireia-Melania a venit pe lume de ziua lui Eminescu, pe 15 ianuarie (nu atunci când planificaseră doctorii iniţial, de Crăciun) şi a fost operată a doua zi după ce s-a născut. Doctorii nu puteau să prevadă din timp câte operaţii o vor salva pe fetiţă, de aceea suma calculată estimativ a fost de aproximativ 8000 de euro, bani care, cu ajutorul a câtorva site-uri, s-au strâns atunci.

Deşi iniţial starea de sănătate a fetiţei era stabilă, tratamentul după operaţie i-a provocat copilului intoxicaţie şi infecţie în sânge (diagnostic: enterocolită acută de gradul lll), ne anunţă Maria Busuioc care se află la Kiev alături de copilul său. Din această cauză Mireia-Melania are nevoie de o intervenţie chirurgicală neplanificată la tractul digestiv, după care doctorii au anunţat părinţii că va fi nevoie de încă o operaţie pe cord.  Cheltuielile se ridică la mii de euro în continuare, bani pe care tânăra familie nu-i poate strânge într-un timp atât de scurt.

Ataşăm mai jos linkul site-ului care strânge fonduri pentru a o ajuta pe micuţă să trăiască.

http://savelife.md/profile/busuioc-mireia-melania/

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=6rozzW3V31c