Fetele de la Jurnal TV

Echipa de reporteri Jurnal TV promite să fie prezentă la cele mai importante evenimente din viaţa socială şi politică a Republicii Moldova. Tot ce îşi propun e să fie primii şi să aducă viaţa aşa cum este, fără cenzură.

Larisa Durbală, reporter ştiri politice

Meseria de jurnalist include în sine şansa de a simţi pulsul evenimentelor şi de a reda oamenilor realitatea înconjurătoare. Acestea sunt doar două din motivele din care am ales să fiu jurnalist. Primele încercări în ale jurnalismului le-am făcut, timp de aproximativ doi ani, la agenţia de presă Info-Prim Neo. Acolo, zi de zi, am scris ştiri pentru oameni şi despre oameni, ştiri care au schimbat cursul vieţii lor, uneori.

Decizia de a fi reporter de televiziune a fost un alt pas important în viaţa mea. Jurnal TV mi-a oferit posibilitatea de a participa la un proiect televizat grandios – lansarea unei televiziuni de ştiri. Deşi implică multe sacrificii, sunt sigură că Jurnal TV este acea televiziune care va prezenta viaţa în direct.

Inga Diaconu, reporter eveniment

Fac parte din echipa Jurnal TV din octombrie 2009. Am intrat în presă acum trei ani. După ce am cochetat puţin cu presa scrisă, unde nu m-am regăsit. În anul doi al Facultăţii de Jurnalism, am făcut stagiul, timp de trei luni, la Euro TV. Primul job în televiziune a fost la „Pervîi Canal”, în calitate de reporter al emisiunii „Patrula la 24”.

Din toamna anului 2009, fac parte din Echipa Jurnal Trust Media, formată din tineri care doresc să schimbe ceva în mass-media din Republica Moldova. Jurnal TV este o mare familie şi, ca-n orice familie, avem şi bune şi rele, dar facem faţă. Important este că vrem să schimbăm lumea în bine.

Dorina Iurcu, reporter ştiri politice

Am absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii de Stat din Republica Moldova în anul 2008. După mai multe filtre media, am venit în calitate de reporter la Jurnal TV, care, pentru mine, este prima televiziune de ştiri de la noi. Sunt reporter care aduce realitatea politică din Republica Moldova. Sunt o persoană exigentă şi optimistă. Îmi place să fiu în mijlocul evenimentelor, pentru a putea relata ceea ce îl preocupă pe cetăţeanul simplu. Nu promit lucruri măreţe, ci doar să-mi facă onest meseria.

Crina Balea, reporter eveniment

Ar fi trebuit să fiu profesoară de limba română. Soarta a vrut altceva. După patru ani de facultate m-am angajat la o televiziune locală din Glodeni. Nu ştiam ce înseamnă să fii reporter. Şi aproape că nu îndrăzneam să cred că eu aş putea vreodată să fac această meserie. Recunosc că nu mi-a fost uşor să las locul de baştină şi oamenii cu care am lucrat timp de doi ani. Dorinţa de a demonstra tuturor că pot face faţă provocărilor m-a adus la Jurnal TV. Aici am găsit oameni care au crezut în mine şi m-au susţinut de la bun început. Nu regret alegerea făcută, pentru că sunt sigură că Jurnal TV va deveni foarte curând cea mai bună televiziune din ţară.

Constanţa Lungu, reporter ştiri politice

Mi-am început activitatea în jurnalism imediat după anul II de facultate, la Agenţia de presă ”Info-Prim Neo”. După un an de ştiri de agenţie, am ajuns la Jurnal TV. Pe atunci proiectul “Jurnal TV – prima televiziune de ştiri din Republica Moldova” era abia la început, iar colegii care i-au pus bazele se mutau din Casa Presei în Skytower. Am ştiut de la început că este o provocare, dar am acceptat-o, pentru că nu mai făcusem niciodată până acum televiziune.

Cred în succesul Jurnal TV, dar realizez că acesta va deveni un proiect cu adevărat grandios numai în cazul în care aici se va munci cot la cot. Performanţa şi profesionalismul pot fi atinse prin perseverenţă şi credinţă în lucrul pe care îl faci.

Maria Marian, reporter subiecte medicale

Sunt absolventă a Facultăţii de Jurnalism, Universitatea de Stat din Moldova. Am fost reporter pe teme sociale de la început, dar am scris mai mult despre medicina din Republica Moldova. De aceea voi veni în casele oamenilor ca reporter şi realizator al emisiunii „Jurnalul Medical”, care se adresează tuturor celor cărora le pasă de sănătatea lor şi îşi doresc să fie mereu în formă maximă. În fiecare emisiune vom oferi informaţii de ultimă oră, sfaturi, materiale despre ce trebuie să faci ca să ai o sănătate de fier.

Chiar dacă nu am studiat medicina, voi fi o punte între telespectatori şi specialişti. O documentare minuţioasă şi o echipă profesionistă pot asigura reuşita emisiunii. „Jurnal Medical” este o emisiune pentru tine, pentru telespectatorul Jurnal TV, care merită tot ce este mai bun şi vom fi mereu pe aceeaşi poziţie.

Marina LIŢA

The following two tabs change content below.
Marina Liţa

Marina Liţa

Marina Liţa

Ultimele articole de Marina Liţa (vezi toate)