Femeile se îngraşă când fac prea mult sex

Nu ştiu ce să mai cred despre aceste studii şi despre „iluştrii” cercetători ai planetei. Aceştia ba spun că sexul în exces ajută femeile să ardă kilogramele, ba că prea mult sex le îngraşă.

Potrivit unor studii recente, la care au participat cupluri care locuiau împreună de cel puţin trei ani, s-a constatat că, atunci când măresc frecvenţa partidelor de sex, femeile au o poftă de mâncare mult mai mare decât în mod normal. Potrivit cercetării, 62% dintre femei au acumulat mai multe kilograme.

În acest caz, suedezele sunt norocoase. Acestea preferă, potrivit altui studiu, să facă jogging decât sex. De ce? Pentru că practicarea jogging-ului le asigură o satisfacţie rapidă.

În timp ce sexul presupune mai multe eforturi – preludiu, vorbe dulci – care nu garantează întotdeauna rezultatul dorit. La noi, se pare că sexul e pe primul loc, judecând după locul trei pe care îl ocupăm în Europa în ceea ce priveşte numărul de cazuri de obezitate.

Totodată, un alt studiu efectuat de terapeuţii de cuplu de la „Society for Sex Therapy and Research” arată că durata ideală a unei partide de sex este de 13 minute, după aceasta nici nu ai când să ţi se facă foame, oricâte partide ai face…

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău