Femeia ideală a lui Chirtoacă

PREFERINŢE // Ce-i place primarului la femei

După ce a apărut marţi, 21 iunie, articolul „Dorin se însoară”, iubita acestuia, Ana Răileanu, a scos fotografiile cu Chirtoacă de pe Facebook.

Fostul şi actualul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, a declarat în mandatul trecut că, dacă va fi ales încă o dată primar al capitalei, îşi va pune pirostriile. „Am cel puţin patru ani înainte ca să mă însor. Mă gândesc serios să mă căsătoresc şi sper că voi găsi perechea potrivită”, a spus Chirtoacă.

Din sursele noastre, „perechea potrivită” a primarului este Ana Răileanu, cei doi se iubesc mai bine de trei ani.

Ana Răileanu, licenţiată în Administraţie Publică, este fosta consilieră a lui Chirtoacă. După ce a fost consilieră, Ana, a lucrat la Parlament în Comisia Cultură, Educaţie, Cercetare, Tineret, Sport şi mass-media. Cei doi s-au afişat de nenumărate ori în public, fără însă a da cuiva de bănuit că între ei ar exista ceva mai mult decât o relaţie profesională.

Dorin şi Ana au apărut pentru prima dată în public la scrutinul din 22 noiembrie 2009, când au avut loc alegerile prezidenţiale în România. Cei doi îndrăgostiţi au mers îmbrăţişaţi la secţia de votare nr. 171 din incinta Ambasadei României la Chişinău, unde şi-au exprimat votul.

Până la apariţia articolului „Dorin se însoară”, Ana avea pe o reţea de socializare câteva fotografii în care dansează cu Dorin Chirtoacă şi se sărută ascunşi după o pălărie. Acum însă aceste fotografii au dispărut. Să-i fi cerut Dorin să le scoată?

Ana nu face niciun pas fără a se sfătui cu Dorin

Din surse demne de încredere am aflat că Ana şi Dorin au o relaţie foarte frumoasă. „Pe Ana o cunosc de mult, este o fată de treabă, modestă, inteligentă şi tare m-aş bucura dacă cei doi se vor căsători, însă deocamdată Dorin nu a cerut-o oficial de nevastă. Un lucru pot să vi-l spun sigur: Ana nu ar face niciun pas fără să ştie Dorin, mai ales ceea ce ţine de declaraţii pentru presă”, ne spune sursa noastră.

În 2009, primarul Dorin Chirtoacă a declarat într-un interviu acordat unui site că, pentru el, nu există un anume fel de femeie. „O femeie poate fi mai înaltă sau mai joasă, blondă ori brunetă, nu există pentru mine un standard în această privinţă. În toate cazurile, prefer ca femeia să fie îngrijită. În momentul în care văd o femeie frumoasă, vreau să cred că este modestă, bună la suflet, sociabilă. Am ales aceste trei calificative pentru că din momentul în care reușim să ne cunoaștem mai bine cred că acestea sunt cele mai importante care ne-ar permite să comunicăm mai ușor”, spune Chirtoacă. Sursa noastră ne-a declarat că Ana Răileanu întruchipează calităţile menţionate mai sus de Dorin Chirtoacă.

Dorin, fire romantică

Conform aceluiaşi interviu, primarul Dorin Chirtoacă este o fire romantică. Preferă să meargă împreună cu persoana iubită la o oră târzie pe malul Nistrului sau pe un vârf de deal, într-un loc pitoresc, pentru a-i declara dragostea. Primarul spune că o apreciază pe Anastasia Lazariuc, pentru artistismul său, şi pe colega sa de partid, Corina Fusu, pentru că este mamă a trei copii, a avut mereu un regim destul de dur, dar a reușit. Este o învingătoare.

Când a devenit pentru prima oară primar al Chişinăului, Dorin Chirtoacă a fost întâlnit la Primărie de o altă iubită. O tânără care pe atunci era studentă la ULIM, însă relaţia celor doi nu a durat, deoarece, potrivit gurilor rele, părinţii lui Dorin nu erau încântaţi de tânără.

Carolina CHIRILESCU

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)