Femeia care refuză să îmbătrânească

Are doi copii şi doi nepoţi, dar şi o carieră de succes în lumea modei. Nu în culise, aşa cum s-ar aştepta oricine când aude că are 56 de ani, ci chiar pe podium şi în faţa camerelor.

Yasmina Rossi este un model foarte căutat şi nu este cu nimic mai prejos faţă de colegele sale, când vine vorba de aspectul fizic. Singurul detaliu care o trădează este părul albit de trecerea timpului şi câteva riduri de expresie. Yasmina Rossi este imaginea a nenumărate campanii de fashion şi nu pretinde că ar cunoaşte secretele tinereţii fără bătrâneţe. Spune sincer şi simplu că apelează la trucuri naturiste pentru îngrijire: foloseşte ulei de rapiţă pentru îngrijirea pielii şi a părului, are grijă să mănânce sănătos şi nu exagerează cu mersul la sală.

Născută în Franţa, Yasmina a cunoscut adevărata afirmare în lumea modellingului acum 11 ani, când s-a mutat la New York. De altfel, ea a devenit model la 30 de ani, adică atunci când majoritatea tinerelor se retrag din această activitate, şi asta pentru că timp de zece ani a preferat să fie casnică.

Cum reuşeşte să arate atât de bine? „Nu este un mare secret. Tot ce am făcut a fost să mănânc alimente organice, cu mult timp înainte ca ele să intre în tendinţe. Îmi hidratez pielea cu ulei şi îmi fac măşti pe bază de ulei de rapiţă pentru păr. Îmi fac peeling cu ulei de măsline amestecat cu zahăr. Mănânc un avocado pe zi şi numai carne organică sau peşte”, a mărturisit Yasmina pentru „Sunday Times Style”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)