FC Sheriff vrea să atace grupele Ligii Campionilor // DIVIZIA NAŢIONALĂ

Şefilor liderului Diviziei Naţionale, FC Sheriff, nu le-a picat prea bine că echipa nu s-a calificat în grupele Europa League. Pentru a nu mai pierde cel puţin trei milioane de euro în sezonul viitor, FC Sheriff a decis să se întărească încă din această iarnă cu un atacant crescut de Porto, Inter Milano şi Benfica Lisabona, scrie moldfootball.com.

E vorba de portughezul Jose Coelho, în vârstă de 22 de ani, care a semnat pentru trei ani cu viespile. Fotbalistul este al Benficăi, dar pentru că nu a reuşit să impresioneze în tricoul vulturilor, a fost împrumutat celor de la Paços de Ferreira. Atacantul nu a confirmat nici la fosta adversară a celor de la FC Zimbru în Liga Europei şi a fost dat la echipele din liga a doua din Portugalia, Fatima (a bifat 16 partide) şi Atletico (două meciuri).

Coelho a fost component de bază în echipa U-16 a Portugaliei, dar pentru că nu prea a jucat la echipele de club unde a fost împrumutat, a pierdut echipele U-19 şi U-21 ale Portugaliei.

Conform transfermarkt.co.uk, jucătorul este cotat pe piaţa transferurilor la 100 de mii de euro, dar FC Sheriff ar fi plătit pentru el mai puţin.

Şefii echipei FC Sheriff cred că Jose se va acomoda până la toamnă, mai ales că în lotul antrenat de Vitali Raşkevici mai este un portughez, Joao Pereira.

(V.H.)