FC Sheriff devine tot mai slabă în debutul preliminariilor LC

Conducerea FC Sheriff a promis că echipa va fi întărită pentru a avea un parcurs cât mai lung în cupele europene, dar deocamdată nici vorbă de aşa ceva. Mai mult, după ce a pierdut în iarnă câţiva jucători de valoare, acum este rândul şi argentinianului Luis Rodriguez să părăsească gruparea tiraspoleană.

Fundaşul de 25 de ani, care s-a remarcat anul trecut în preliminariile Ligii Campionilor şi în Liga Europa, a semnat un contract cu formaţia slovacă Spartak. Tiraspolenii colaborează foarte strâns cu această echipă din Slovacia. Anul trecut, FC Sheriff l-a cumpărat de la slovaci pe brazilianul Jymny Franca, iar acum l-au cedat pe Rodriguez. Suma transferului nu a fost făcută publică. Conform unor surse, transferul lui Rodriguez are legături cu afacerea Franca, iar slovacii au plătit pentru argentinian 200.000 de euro.
Luis Rodriguez a jucat doi ani şi jumătate pentru FC Sheriff şi a marcat trei goluri. El a devenit de trei ori campion al Republicii Moldova, de două ori câştigător al Cupei Moldovei şi posesor al Cupei CSI la fotbal. (V.H.)