FC Milsami nu poate evolua în Europa League

Chiar dacă se clasează pe locul trei în Divizia Naţională, poziţie ce le permite să joace în preliminariile Europa League, FC Milsami ar putea să nu mai prindă cupele europene anul acesta. Această situaţie se explică prin faptul că clubul din Orhei nu a primit licenţa de la Federaţia Moldovenească de Fotbal.

Conform prevederilor Regulamentului de Licenţiere al FMF, FC Milsami poate ataca decizia respectivă la Organul de Apel al Sistemului de licenţiere a cluburilor de fotbal al FMF într-un termen de cinci zile. Vicepreşedintele echipei din Orhei, Dragoş Hâncu, este convins că, în termenul stabilit, vor fi înlăturate lacunele ce ţin de infrastructura clubului şi FC Milsami va juca în Europa League.
În cazul în care echipa patronată de Ilan Şor nu va reuşi să rezolve problemele ce ţin de infrastructură, echipa clasată pe locul patru nu va evolua în cupele europene. Este vorba de FC Zimbru, club ce se plasează pe locul patru, sau Iskra-Staly, care ocupă locul cinci. Echipa din Râbniţa poate prinde un loc de cupă europeană şi în cazul în care va deveni câştigătoarea Cupei Moldovei. (V.H.)

 

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)