FC Dacia Chişinău se pregăteşte de Europa League

FC Dacia Chişinău vrea să facă figură frumoasă în cupele europene. După ce şi-au asigurat un loc în ediţia 2010/2011 a Ligii Europa, lupii galbeni au început să-şi întărească lotul. Prima achiziţie este Levan Korgalidze. Mijlocaşul georgian a revenit în lotul Daciei după ce a plecat la începutul sezonului 2009-2010.

Conducerea FC Daciei abordează deja viitorul sezon. Fără griji în campionat şi cu biletul pentru Europa League în buzunar, dacii se întăresc. Un prim pas a fost făcut. Revenirea mijlocaşului georgian Levan Korgalidze va aduce un suflu nou în jocul echipei, în special la mijlocul terenului.

Korgalidze a semnat un contract pe trei ani cu Dacia. Mijlocaşul, în vârstă de 30 de ani, se va alătura foştilor colegi la începutul lunii iunie.

Korgalidze a mai jucat la FC Dacia în sezonul 2008-2009, timp în care a cucerit de două ori medaliile de argint ale campionatului Moldovei şi a jucat o finală de cupă. Mijlocaşul georgian a plecat în vara anului trecut de la clubul din capitală din cauza unor disensiuni cu fostul antrenor Roman Pilipciuk.

Fostul jucător al selecţionatei Georgiei a jucat 39 de meciuri pentru Dacia în care a marcat şapte goluri. (sport.jurnal.md)

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)