Fără șef la CFM. Concursul de selectare a directorului a eșuat

By Editor Moldova.ORG

Niciunul dintre candidații la funcția de director al Căilor Ferate din Moldova nu a reușit să câștige concursul de selectare. Fie s-au retras fie proba de interviu a fost prea complicată pentru candidați.

La ultima etapă a concursului au ajuns patru candidați, însă niciunul dintre ei nu a corespuns așteptărilor comisiei. Astfel, Ion Cîrstea și Natalia Lipskaia nu au promovat proba de interviu. Ultima a participat la concursul precedent și a rămas nemulțumită de rezultata, întrucât spune ea că probele s-au desfășurat cu încălcarea regulamentului.

Un alt candidat la șefia CFM a fost Eugen Baleca, fostul director al SA “Franzeluța” demis pentru că ar fi adus prejudiciu statului de 24 de milioane de lei. Acesta nu a venit la interviul organizat de comisia de la Căile Ferate.

Cel de al patrulea candidat, Ion Popescu s-a retras din concurs.

Fostl director CFM, Andrei Dmașcan a fost demis în februarie, pe motiv că ar fi tărăgănat procesul de reformare al Întreprinderii de Stat “Calea Ferată din Moldova”. Acesta a fost în fruntea întreprinderii timp de 6 luni.

sursa foto: actualitati.md

Știrea Fără șef la CFM. Concursul de selectare a directorului a eșuat a apărut pe Moldova.org.

Sursa: diaspora.moldova.org