„Fabrica de staruri” revine cu noi surprize

EVENIMENT // Proiectul tv care a înregistrat recorduri de audienţă anul trecut, în faţa unei noi provocări
Proiectul ambiţios, licenţiat de „Endemol”, una din cele mai mari companii din lume în materie de divertisment TV, anunţă o revenire plină de surprize. Astăzi, 26 februarie, telespectatorii fideli ai acestui reality-show se vor putea conecta din nou la derularea concursului „Fabrica de staruri 2”.
O idee aparent simplă avea să materializeze dorinţa echipei de la PRIME de a aduce ceva nou în materie de divertisment TV în R. Moldova. Lansarea proiectului a constituit o adevărată provocare pentru producători în condiţiile în care în R. Moldova lipseau cu desăvârşire echipamentul şi personalul necesar pentru o astfel de producţie. Au urmat negocieri şi dezbateri vizavi de concept ca până la urmă compania olandeză „Endemol” să licenţieze proiectul în R. Moldova.
„Fabrică” a fost asistată şi dirijată cu ajutorul partenerilor olandezi pentru ca formatul emisiunii să corespundă sută la sută  standardelor acestui proiect. Prima ediţie, prezentată de Andreea Raicu, vedeta proiectului similar din România, şi Nata Albot, s-a dovedit a fi un adevărat succes.
Inovaţii şi surprize
„Fabrica de staruri 2” îşi propune să vină cu inovaţii şi surprize. Prima noutate ţine de modalitatea de preselecţie. În loc de 16 participanţi, juriul a ales 24 pentru prima fază a concursului. Evoluţia concurenţilor putea fi urmărită pe site-ul oficial al emisiunii  www.fabrica.md, după care publicul a ales 18 dintre aceştia. Sâmbătă, 20 februarie, numele finaliştilor au fost făcute publice, iar imediat după primul concert doi participanţi vor părăsi proiectul. Proiectul va dura trei luni. Telespectatorii la sfârşitul fiecărei săptămâni vor avea posibilitatea să-şi salveze favoriţii prin intermediul sms-urilor. Şi de această dată, „Fabrica de staruri” se va produce în colaborare cu Compania „Moldcell”. La capitolul prezentatori, organizatorii ţin în suspans publicul. Deocamdată, se ştie că vor fi mai mulţi.
În Casa de Staruri au apărut elemente noi – bucătăria este integrată cu sufrageria, a apărut o cameră de relaxare cu jacuzzi şi saună. Concertele vor avea loc în altă locaţie şi designul scenei a suportat anumite modificări. Doritorii de a participa la concertele săptămânale vor avea ocazia să prindă un loc în sală şi prin metoda tragerii la sorţi în urma mesajelor sms expediate la emisiune.
„Începutul a fost cel mai greu; prima ediţie a emisiunii a fost pentru toată lumea o noutate şi o provocare la nivel de organizare, tehnică şi chiar al aşteptărilor. „Fabrica de staruri 2” a trezit mai mult interes chiar de la etapa castigului; s-au produs schimbări esenţiale în sensul calităţii şi publicul va fi mult mai stimulat să urmărească show-ul, pentru că am pregătit multe surprize”, a menţionat Petru Jelihovshi, directorul Proiectului „Fabrica de staruri”.
Şcoala de muzică
„Fabrica de staruri” a deschis uşile în calea succesului pentru Alexandru Manciu, câştigătorul primei ediţii. El a intrat în posesia unui automobil şi a avut sprijinul unei case de discuri în vederea lansării primului său album „Încă o zi”. Alţi participanţi – Gloria, Dima şi DiBo – sunt cunoscuţi deja în showbizul autohton. Stela, Fatima şi Nicon au făcut carieră în domeniul radioului şi al televiziunii.
„Şansa fabricanţilor este şi faptul că oriunde ar merge, şcoala în materie de muzică pe care au obţinut-o la proiect constituie un avantaj incontestabil pentru ei. La nivel de expunere, proiectul a fost urmărit de peste 3 mil. de oameni, iar acest lucru denotă şansa de a fi remarcaţi şi invitaţi la tot felul de emisiuni şi evenimente”, a ţinut să specifice directorul emisiunii.
Anastasia CIULEACU
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)