Fă un SHARE la „Jurnal de Chişinău”!

Foto: Nadea Roşcovanu

Dragă internaut,

Noi, cei care suntem conectaţi permanent (unii dintre noi 24 de ore din 24) la reţelele sociale şi am învăţat să ne informăm din surse verificate în timp, ignorăm tot ce iese în afara virtualului. Am uitat, de exemplu, că mai există ziare tipărite care, apropo, informează corect şi echidistant şi care le sunt accesibile cititorilor neconectaţi la internet. Unul din aceste ziare e, de 18 ani, JURNAL de Chişinău, care rămâne aproape de nevoile şi aspiraţiile oamenilor simpli.

Suntem în perioada de abonare pentru anul 2018. Aveţi posibilitatea de a vă abona la JURNAL de Chişinău părinţii, bunicii, fraţii, surorile, rudele, foştii profesorii care s-ar bucura mult că nu-i uitaţi.

Iar pentru cei care ne sunt abonaţi de la primul număr, precum şi pentru cei care s-ar bucura să facă o mică economie, avem o noutate bună. Vă așteptăm vineri, 8 decembrie 2017, de Ziua Abonatului, în toate oficile poștale din republică, unde veți beneficia de o reducere de 10 la sută la abonarea pe anul 2018. Menționăm că angajații redacției vă vor ajuta să perfectați un abonament la JURNAL de Chișinău aflându-ne la două adrese:

Oficiul Poștal Central, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr.134, și la Oficiul Poștal Ciocana, situat pe bd. Mircea cel Bătrân, nr. 23.

The following two tabs change content below.