Exclusiv // Vladimir Plahotniuc l-a acţionat în judecată pe omul de afaceri Adrian Porumboiu // DOC

Preşedintele Partidului Democrat din R. Moldova, Vladimir Plahotniuc, potrivit site-ului Judecătoriei din Vaslui, l-a acţionat în judecată pe omul de afaceri Adrian Porumboiu. În cadrul unui interviu pentru cotidian.ro, Adrian Porumboiu declarase că Plahotniuc ar sta în spatele companiei Trans-Oil din R. Moldova, care a cumpărat o parte din afacerea sa din judeţul Vaslui.

Amintim că omul de afaceri Adrian Porumboiu a povestit cum a ajuns în situaţia să îşi vândă din acţiunile de la Grupul Racova companiei Trans- Oil în cadrul unui interviu pentru cotidian.ro. Presa din R. Moldova a preluat la greu aceste declaraţii ale lui Porumboiu: „Nu mai am niciun dubiu că în spatele întregii afaceri stă oligarhul Vladimir Plahotniuc”.

Potrivit surselor noastre, Vladimir Plahotniuc refuză să se prezinte la proces pentru prejudicii de imagine.

 • Иван

  Plahatniuc e implicat in zeci de atacuri raider,crime,omoruri,exrocherii din care nu mai poate esi curat cit nu s-ar zbate.Funiuta s-a apropiat de par !

 • Harton

  Nu prea văd multe explicații! Dar din câte văd Plahotniuc se face vinovat pentru toate ce se întîmplă în țară.

 • cioban gheorghe

  Minunat, toti cei care incearca sa minta si sa-i denigreze imaginea lui Plahotniuc trebuie sa aiba o astfel de soarta. Doar asa va fi posibil de oprit raspinditul a tuturor minciunilor.

  • Eugen

   Sa intzeleg ca asta e raspuns de troll caci nimeni cu mintea treaza nu iar lua aparare lui Plahotniuc. Se vede de peste botare ca la orice protest nimic nu e mai pazit de polotzishtii coruptzi ca GBC lui. O tara intraga se roaga sa scape de el.