EXCLUSIV: Ion Paladi a cerut-o de soţie pe iubita sa prin intermediul tabloiului „Apropo

Pentru că suntem în ajunul sărbătorilor de iarnă, interpretul de muzică populară Ion Paladi îi face cea mai mare surpriză iubitei sale – o cere în căsătorie prin intermediul tabloidului „Apropo”.

„Veronica, povestea noastră de dragoste a început exact în anul în care, după unii, totul urma să se sfârşească. Mă refer la anul 2000. După trei ani,  ne-am dat seama că suntem făcuţi unul pentru altul. Am încercat mereu să te surprind cu clipe romantice, iar declaraţiile de dragoste au fost tot timpul prezente în povestea noastră. Ai fost şi eşti persoana care m-a susţinut în creaţia mea artistică, ai pus umărul la realizările mele. Acum doresc să devenim o familie. Te iubesc foarte mult şi nu-mi pot imagina viaţa fără tine. Vreau să fim împreună nu mai puţin de 101 ani! Vrei să fii soţia mea?”

Plin de romantism, interpretul a adresat această întrebare foarte emoţionat, iar gestul său e cu atât mai frumos, cu cât vine în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Ion Paladi şi aleasa inimii sale sunt împreună de şase ani şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Se ştie că naşii lor vor fi un cuplu celebru: Adriana Ochişanu şi Cornel Botgros. Şi cum primul pas a fost făcut, urmează să vedem, în numărul viitor, care va fi reacţia viitoarei mirese şi ce spun naşii despre inedita cerere în căsătorie a viitorului lor fin. Odată cu planurile serioase, Ion Paladi şi-a cumpărat şi un apartament nou în care îşi va aduce viitoarea mireasă.

Astfel, pentru prima dată în R. Moldova un interpret cere mâna iubitei sale prin intermediul unui ziar, iar acest ziar este „Apropo”.  Acum să mai spună cineva că romantismul a murit.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)