EUROVISION // Reacţia lui Rogozin: „Îl vom trimite la anul pe Şnurov”

Desemnarea reprezentantei Ucrainei, Jamala, drept câştigătoare a concursului Eurovision a determinat publicul să vorbească despre un substrat politic. Amintim că unele case de pariuri îl anunţaseră ca favorit pe reprezentantul Rusiei, Serghei Lazarev, care s-a plasat pe locul trei. Ca rezultat, publicul din Federaţia Rusă este împărţit în două tabere: unii cred că este vorba de un complot antirusesc, iar alţii consideră că piesa Jamalei a fost într-adevăr mai interesantă decât cea a lui Lazarev, scrie tvrain.ru.

Însă vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, s-a gândit deja la următorul reprezentant al Rusiei la acest concurs. El a propus să fie trimis anul viitor în Ucraina Serghei Şnurov, liderul trupei „Leningrad”. Rogozin a scris pe pagina sa de Facebook: „La ediţia următoare a Eurovision-ului îl vom trimite pe Şnurov. E clar că nu va învinge, dar măcar îi va trimite pe toţi la origini”.

Şnurov nu a întârziat cu răspunsul, distribuind fotografia sa în Instagram însoţită de următorul mesaj: „Poporul rus, ca un erou din poveste, i se adresează lui Şnurov ca unei forţe necurate de speţă proastă. I se adresează pentru a învinge împreună răul absolut din basm, în bârlogul său de poveste, pe care ni l-a arătat oglinjoara fermecată”.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)