Eugenia Cornovan – a 11-a câştigătoare a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie!”

JURNAL a desemnat-o pe Eugenia Cornovan din comuna Băcioi, mun. Chişinău, câştigătoarea celei de-a unsprezecea etape a concursului „JURNAL de Chişinău dă safeul la bătaie”.  Eugenia Cornovan lucrează în calitate de asistentă medicală şi citeşte JURNALUL de mult timp.

Ideea de a participa la concurs a fost a nepoatei sale, Daniela Vicol, în vârstă de 13 ani. Femeia ne-a spus că acesteia îi plac poveştile de viaţă, iar ei – articolele de fond ale lui Negru şi Bogatu. Eugenia Cornovan consideră că concursul face ziarul mai atractiv şi viaţa cititorilor mai interesantă. „Este pentru prima dată când am câştigat un concurs. Mai bine mai târziu decât niciodată”, a spus câştigătoarea concursului.

Eugenia Cornovan, împreună cu nepoata sa, Daniela, a expediat cinci SMS-uri cu cuvântul-cheie „CEDO” şi astfel a intrat în posesia celor 250 de lei.

Ca să devii şi tu câştigător al concursului şi să intri în posesia celor 250 de lei puşi la bătaie în JURNALUL de vineri şi 500 de lei în cel de marţi, trebuie să trimiţi cât mai multe mesaje. Mai multe mesaje expediate, mai multe şanse de câştig!

The following two tabs change content below.