Etapa Interului în Serie A!

Etapă nebună duminică în Serie A! Liderul Milan a terminat la scor de hochei cu Udinese, 4-4, pe teren propriu, iar Lazio a fost învinsă acasă de Lecce, scor 1-2.

Rezultatele au lucrat pentru Inter duminică, care a început cursa de urmărire a Milanului. La al doilea meci pe banca nerrazzurilor, Leonardo a obţinut deja al doilea succes, 2-1 la Catania, dar a fost ajutat şi de ce s-a întâmplat pe celelalte stadioane. Mai exact pe „San Siro”, unde Milan s-a chinuit cu Udinese şi nu a reuşit decât un 4-4 în prelungiri, şi pe „Olimpico”, unde Lazio a pierdut surprinzător în faţa lui Lecce. Aflaţi acum la 11 puncte în spatele liderului, dar cu două meciuri mai puţin, campionii au început să viseze că pot câştiga din nou titlul: „Am o echipă extraordinară, de mare caracter. Campionatul nu e încă jucat”, a spus Leonardo.

Meci de poveste între Milan şi Udinese

Liderul a remontat formidabil de la 1-3, dar a riscat să piardă într-un final halucinant, cu 4 goluri splendide în ultimul sfert de oră.

Meci nebun, răsturnări extraordinare de situaţie, goluri fantastice, pase geniale şi un 4-4 halucinant. Milan – Udinese n-a fost deloc piesă de teatru, ci un show care a făcut toţi banii pe „San Siro”. O ruletă rusească în care n-a murit nimeni, deşi gloanţele au şuierat încontinuu. Liderul a salvat o remiză, dar campioana Inter recuperează teren ameninţător.

Pato, refăcut după accidentare, Ibra şi Cassano n-au fost de ajuns pentru a-i subordona pe friulani. Di Natale („doppietta”) şi Sanchez au stabilit o diferenţă ce părea greu de remontat. Milan nu a renunţat şi, într-un sfert de oră incredibil, a egalat la 3, şi cu un autogol. Apoi a forţat victoria. A riscat să piardă după reuşita lui Denis pe contraatac. Dar Ibrahimovici, din al doilea assist al rezervei Cassano, a lovit letal în prelungiri, iar Abate a ratat în secundele finale ocazia de 5-4!