EROARE sau FRAUDĂ: Tot mai multe localităţi semnalează inversarea rezultatelor alegerilor în favoarea lui Dodon

EROARE sau FRAUDĂ: Tot mai multe localităţi semnalează inversarea rezultatelor alegerilor în favoarea lui Dodon; Cum explică reprezentanţii CEC

Tot mai multe localităţi semnalează erori grave privind rezultatele alegerilor prezentate de Comisia Electorală Centrală. După ce localnicii din comuna Leuşeni, Hânceşti, s-au arătat ieri revoltaţi că Comisia Electorală Centrală l-a prezentat pe Dodon drept câştigător în sat, astăzi au venit mesaje similare din alte localităţi. În satul Copceac, raionul Ştefan Vodă, Maia Sandu a obţinut cele mai multe voturi. Cifrele de la CEC arată însă altceva. Aceeaşi situaţie este semnalată în una dintre secţiile de votare din oraşul Nisporeni, transmite jurnal.md.

Comisia Electorală Centrală admite că astfel de „erori de ordin tehnic” s-ar fi putut strecura în procesul de prelucrare a rezultatelor. „Dată fiind utilizarea, în fiecare secţie de votare, a sistemului informaţional ce permite transmiterea online în cel mai scurt timp a proceselor verbale către CEC, admitem că au putut fi comise unele erori de ordin tehnic produse de către operatorii SIAS „Alegeri”, spun reprezentanţii CEC.

The following two tabs change content below.

Jurnal de Chișinău

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)

 • Ecaterina

  NU MAI EXISTA O ASA TARA IN LUME UNDE SAR COMITE ASA NELEGIUIRI CA IN MOLDOVA..
  UNDE O “HAITA” CARE A IMPARTIT PUTEREA IN TARA (IN AMEAZA MARE)FURA MILIOANE( PARE A FI O GLUMA)FURA DREPTUL SACRU AL CETATANULUI DE A VOTA (PTIN LIPSA DE BULETINE), FRAUDEAZA SI INVERSEAZA REZULTATELE (PARCA AR FI JOC DE COPII).APOI CEC ul DA DREPTARE.
  BA NU VEDETI CA TOTII SUNT LEGATI
  HAITA DE CIINI..
  CE MA VRETI DEACUM IN MOLDOVA AU RAMAS O MIINA DE OAMENI PENTRU CA E IMPOSIBIL TE “TRAIT” ACASA
  SE MOARE DE FOAME..
  SE DEGAJA MUNCA OMULUI PENTRI BANUTI PE CIND VOI FURARI IN STINGA SI DREAPTA BANI, VOTUTI, PUTERE ,
  SORTI DE OAMENI..
  BLESTEMATI SA FITI SI SA VI SA SE INTOARCA INSUTIT DUPA NELEGIUITI!!

 • Catița dela Tighina

  Alegerile ne-au fost Furate și Fraudate !
  Cerem Alegeri repetate în Aprilie 2017 !
  CEC- Lebedinschi și Ciocan = slujitorii lui Curcan !
  Jos Hunta teroristă dondonistă mafiotică criminală !

 • Serghei Palade

  “Comisia Electorală Centrală admite că astfel de „erori de ordin tehnic”
  s-ar fi putut strecura în procesul de prelucrare a rezultatelor.” nu este nici o problema tehnica, au fost operatorii cumparati,,Eu am fost operator la BESV Puhoi de 4 ori deja, si stiu precis nu este o problema tehnica .