Elefanţii se dau cu tricicleta!

Kwanmueng, de 7 ani, şi Sarai, de 9 ani, se antrenează de zor pentru Jocurile Olimpice ale Animalelor. Încă de când erau mici, elefănţeii Kwanmueng, acum de 7 ani, şi Sarai, acum de 9 ani, şi-au dorit să facă lucruri extraordinare. Bafta lor a fost că au dat peste nişte îngrijitori care le-au citit gândurile.

„Ne-a luat şase luni, zi de zi, să-i învăţăm să meargă pe triciclete dar efortul a meritat cu vârf şi îndesat”, a spus Adul Chaiparb, dresorul elefanţilor. Simpaticele animale fac show în centrul oraşului Pattaya, Thailanda, când îşi încep antrenamentele. Ei cutreieră zona cocoţaţi pe două triciclete imense. Dau din pedale şi sunt îndrăgostiţi de vehiculele pe trei roţi care îi fac să se deplaseze mai uşor.

„Nu merg pe tricicletă în fiecare zi. La un moment dat, au luat o pauză de o lună. Când s-au urcat din nou pe acestea nu au avut nicio problemă de adaptare. E ca mersul pe… tricicletă”, a povestit dresorul. Încă de când erau mici, elefănţeii Kwanmueng, acum de 7 ani, şi Sarai, acum de 9 ani, şi-au dorit să facă lucruri extraordinare. Cei doi elefanţi, Kwanmueng, au rupt gura târgului după ce le-au demonstrat turiştilor că merg fără probleme pe triciclete.