Edward Maya şi Vika Jigulina, interzişi în România


După ce au dus faima României în lume, piesele lui Edward Maya şi Vika Jigulina sunt interzise la posturile TV din România. Aceştia au scos recent un nou videoclip, „Desert Rain”, care a adună mii de accesări pe youtube.com.

Piesa a fost trimisă tuturor posturilor Radio şi TV din România, însă acestea nu vor să o difuzeze. Atât Edward Maya, cât şi Vika Jigulina nu au primit nicio explicaţie în acest sens. „Este o cenzură de care îmi doresc să scăpăm, e frustrant ca la tine în ţară să nu te bage nimeni în seamă, chiar dacă eşti bun, chiar dacă faci cu pasiune ceea ce faci. Cu toate acestea, nu mă simt descurajat, nu voi pleca din România, am să stau aici şi am să fac cu aceeaşi pasiune muzică. Sper ca într-o zi piesele mele vor ajunge mai uşor la toţi cei care îşi doresc să le asculte, nu doar pe youtube şi pe site-ul meu. Dacă vă place piesa, dacă vreţi să o auziţi la radio, votaţi pentru noi. Poate cu ajutorul vostru vom reuşi”, a declarat Edward Maya pentru un ziar din România.

Edward Maya şi Vika Jigulina sunt singurii artişti care au detronat-o pe Lady Gaga, au obţinut premiul Billbord. Piesele lor sunt în top în toată lumea, numai în România nu se difuzează.

Vika Jigulina este originară din Republica Moldova, de la Cahul. A colaborat cu mulţi artişti din România, acum colaborează cu Edward Maya şi are deja trei piese care se bucură de succes. Cei doi au început pe 23 iunie curent un turneu „Desert Rain Tour” în cele mai importante oraşe din America.

 

C.C.

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)