ECOnomist la şapte ani

Cauţi ceva inedit, ceva deosebit, care ţi-ar schimba viaţa? Vrei să părăseşti rutina? De 7 ani ai obţinut această şansă. Nimic mai simplu, mai accesibil, mai exact şi mai plenar decât „ECONOMIST”.

N-ai făcut încă schimbarea în viaţă? Fă-o! Este în puterea ta. Abonează-te la ziarul „ECONOMIST” şi fii deosebit.

Mai mult decât un ziar. O sursă completă de informare pe toate domeniile de afaceri. De la bănci la întreprinderile mici, de la IT la tractoare, de la automobilele de lux la cele mai accesibile, de la interviuri cu somităţi la părerile ţăranilor. Toate acestea, într-un singur ziar.

Dar… Cea mai importantă deosebire dintre toate ziarele existente şi „Economist” – şansa de a obţine succesul absolut. Cum? Familiarizându-te cu principiile de bază ale succesului. Învăţând legile banilor. Asimilând regulile liderilor. Doar în acest ziar le găseşti pe toate acestea.

Bravo echipei care a venit cu acest concept de informare şi şcolarizare. Ceea ce vei găsi aici nu vei învăţa la nicio facultate. Vei afla cum poţi rezolva problema de care se preocupă majoritatea absolută a oamenilor toată viaţa: cea a banilor. Paradoxul este că majoritatea dintre ei mor fără a obţine independenţa financiară. De ce? Fiindcă nimeni niciodată nu i-a învăţat cum se fac banii.

„Economist” este unicul ziar din acest spaţiu care astăzi te poate ajuta să obţii succesul. Visează şi perseverează. Nu uita!

Viaţa este fantastică!

Bună dimineaţa!

Şi tu poţi fi învingător!

Valentin Dolganiuc,

Universitatea Succesului „DEL”