Dyma va juca într-un film de producţie românească

CINEMA // „Pariu cu Viaţa”, o noutate absolută pe piaţa de televiziune din România

Fostul fabricant, Dyma, va juca în primul film muzical, „Pariu cu Viaţa”, difuzat din această toamnă la Pro TV. Primul serial muzical este o noutate absolută pe piaţa de televiziune din România, din care se va naşte cea mai nouă şi talentată trupă românească „La-La Band”. Din aceasta face parte şi interpretul nostru, Dumitru Gheorghiţă.

Din peste 30.000 de persoane care au participat la casting, doar 20 au fost cei mai norocoşi. Dyma, care a încercat pe parcursul mai multor ani să se afirme pe piaţa muzicală, cu un pic de noroc, i-a uimit pe cei din România. „Un artist adevărat trebuie să transmită ceva prin interpretarea sa, nu numai să realizeze o execuţie tehnică perfectă. Muzica este o artă a comunicării, unde nu există bariere, nu există un câştigător absolut”, spune Dyma.

Primul serial muzical românesc, „Pariu cu viaţa”, se înscrie pe un trend ascendent al producţiilor de acest gen din întreaga lume, precum „Glee”, „Rebelde”, „Britannia High”, care au înregistrat audienţe spectaculoase, s-au transformat în adevărate fenomene pop-culturale şi au generat isterie în rândul fanilor de pretutindeni.

Dyma va deveni o adevărată vedetă

Se anunţă un viitor mare şi pentru Dyma. În curând, acesta va deveni o adevărată vedetă. Acesta însă ne spune că nu este chiar aşa. „Nu pot să spun că mă simt vedetă, chiar dacă foarte mulţi oameni mă recunosc. Încă nu mi-am atins scopul principal, care să mă facă să mă simt astfel. Trebuie să munceşti foarte mult ca să meriţi să fii numit vedetă. Justin Timberlake, Madonna, Beyonce – acestea sunt adevăratele vedete pe care nu le vom uita niciodată!”, remarcă acesta.

A făcut ore de dans la Show Balet „Teodor”

În serialul muzical „Pariu cu viaţa”, tinerii nu îşi vor etala doar talentul de interpreţi, dar şi cel de dansatori. Dyma a trecut castingul datorită faptului că a luat ore de dans la Show Balet „Teodor”. El a cucerit simpatia publicului nu numai prin vocea sa, dar şi prin virtuozitate.

Acest lucru a fost demonstrat în cadrul emisiunii „Happy Hour” de la Pro TV, unde, alături de trupa „La-La Band”, a interpretat primul hit al acestuia „Stage of Joy” . Dima este pasionat de muzică, probabil, mai întâi, a început să cânte şi apoi să vorbească. A absolvit Liceul de muzică „Eugen Doga”, iar acum este student la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice.

Şi-a făcut debutul la un concert la Palatul Naţional. A devenit cunoscut participând la proiectul „Fabrica de Staruri”. „Îmi pare bine că am participat la acest proiect, deoarece nu ştiu dacă o să mai am o astfel de ocazie. Uneori, mi se pare că puteam să fac mai mult decât am făcut. Cine ştie, poate o să am şi o altă şansă de a demonstra tuturor, în primul rând mie, cât de sus pot să ajung în lumea muzicii. Cred că prin intermediul acestui film voi reuşi”, declară Dyma.

Vor juca şi actori cu nume mari ale cinematografiei româneşti

Alături de gaşca de adolescenţi cu aptitudini muzicale şi actoriceşti deosebite din „La-La Band”, care vor da culoare şi note muzicale producţiei „Pariu cu viata”, se vor alătura nume mari ale cinematografiei româneşti. Radu Vâlcan şi Cristina Ciobănaşu, actorii care au jucat în serialul „Iubire şi Onoare”, la postul de televiziune „Acasă”.

„Pariu cu viaţa este o producţie dedicată tuturor vârstelor, de la copii la adolescenţi, de la tineri la părinţi. Prin subiectul abordat şi personajele prezentate, noul serial difuzat de Pro TV reprezintă un portret al societăţii, o producţie în care se vor regăsi atât tinerii, cu visurile şi problemele lor, cât şi cei maturi, cu împliniri sau drame. Filmările filmului vor începe din toamnă, iar doritotii îl vor putea admira pe Dyma la Pro TV.

Carolina CHIRILESCU