Dyma: „Este greu să te afirmi în Republica Moldova”

Prin voce şi dans a reuşit să-i surprindă atât pe colegii săi din platourile de filmare a serialului „Pariu cu viaţa”, cât şi pe telespectatorii care îi cer autografe când îl întâlnesc prin Bucureşti.

Carolina CHIRILESCU

Dima Gheorghiţă este interpretul moldovean care joacă în producţia românească „Pariu cu viaţa” difuzată la Pro TV. Numele său este Dima Gheorghiţă Trofim, s-a transferat în clasa a XII-a a Colegiului Naţional de Arte din Bucureşti. La început, toţi colegii făceau mişto de accentul lui. Nu vorbeşte mult, dar întotdeauna reuşeşte să surprindă prin dans şi voce. O place pe Monica şi până la sfârşitul filmului va reuşi s-o cucerească. Dyma este ambiţios şi determinat, este unul dintre membrii trupei „La-La Band”.

Fostul fabricant ne-a mărturisit că îi place mult ceea ce face. „Filmul face parte din planurile mele de viitor, am reuşit să mă îndrăgostesc de actorie foarte mult. Vreau să cresc în acest domeniu şi sunt foarte mulţumit de rolul pe care l-am primit. Încerc să joc cât mai bine ca să nu dezamăgesc telespectatorii şi pe cei dragi”, mărturiseşte Dyma.

Are deja fani

Ne-a declarat că nu este atât de uşor să ajungi să joci într-un asemenea serial, „nimic nu este uşor, dar prin multă muncă se poate”. Spune că este greu să te afirmi în RM, îşi doreşte mult să ajungă acolo unde vrea. Deşi au fost difuzate doar primele episoade din serialul „Pariu cu viaţa”, Dyma se bucură deja de fani. „Eram într-un mall, când s-au apropiat câteva persoane, mi-au cerut autografe şi mi-au spus că le place mult filmul, m-am bucurat nespus de mult.”

Tânărul interpret a devenit cunoscut după ce a participat la Chişinău la concursul televizat „Fabrica de staruri”. Acesta a ajuns să facă parte din distribuţia noului serial de televiziune „Pariu cu viaţa” după un casting la care au participat 30.000 de tineri. El a fost selectat alături de alţi 18 băieţi care ştiu să cânte şi face parte din trupa „La-La Band”.

Basarabeanca Victoria Bucun este autoarea coregrafiei

Cei 20 de tineri din trupa „La-La Band” au cel mai bun profesor în persoana Victoriei Bucun, coregrafa emisiunii „Dansez pentru tine”. Coregrafia pe care telespectatorii o vor vedea în această toamnă la Pro Tv este spectaculoasă. „Dansăm ca nebunii până noaptea târziu, băieţii sunt foarte energici şi dornici de a învăţa cât mai multe, lucru care mă bucură foarte de mult”, spune Victoria Bucun.

Victoria este din Republica Moldova, dar s-a remarcat în România ca unul dintre cei mai buni coregrafi. Are un CV impresionant, şi-a pus amprenta artistică în peste 24 de piese de teatru şi a câştigat nouă premii pentru cel mai bun coregraf.

Îi place mai mult intimitatea teatrului, dar se simte bine şi în platoul de filmare. Are la activ o multitudine de colaborări pentru diferite spectacole în toată ţara, iar de câteva ediţii face parte din echipa de coregrafi a emisiunii-concurs „Dansez pentru tine”.

Din serialul „Pariu cu viaţa” mai fac parte şi nume mari ale cinematografiei româneşti ca Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Mădălina Drăghici, Radu Vâlcan, Alexandru Papadopol, Carmen Tănase, Smiley ş.a. Serialul „Pariu cu viaţa” este difuzat în fiecare duminică la ora 20.30 la Pro Tv.