Drona // Una dintre moșiile fabuloase ale lui Voronin

ciocarlia-300x232Casele ce aparţin familiei Voronin şi altele de pe strada Ciocârliei din capitala unde accesul e restricţionat

Potrivit edilului capitalei, cele circa 4 hectare de pământ nu au fost vândute sau arendate direct familiei Voronin şi ,,familia Voronin are o adevărată moşie în Chişinău”, arată Curajtv.

„Dosarul Ciocârlia” a fost intentat la 24 mai 2010, după ce primarul capitalei Dorin Chirtoacă a sesizat CCCEC despre faptul că mai multe hectare de teren de pe str. Ciocârlia ar fi fost vândute, în urma unei licitaţii din 2006 la un preţ de zece ori mai mic decât cel de piaţă.

În acest scandal primarul liberal Chirtoacă şi-a făcut PR politic în 2010. În prezent, Chirtoacă i-a rezolvat problema comunistului Vladimir Voronin, liderul PCRM, se tot arătat de mai multe ori că este un om simplu, un proletar ca toți oamenii muncii, însă ieri am văzut cu toții, pe lângă multe alte informații despre castelele de pe str. Ciocârlia, că familia lui Voronin mai deține și un garaj unde păstrează mașini în valoare de peste 70 milioane de lei.
În acest caz urmează să sesizam şi să se autosesizeze organele competente.
Asemenea scheme ilegale de acaparare a terenurilor a demonstrat şi alţi demnitari de rang înalt, cum a fost procurorul municiapal Ivan Diacov.

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)