,Dragostea soseşte când o aştepţi mai puţin”

Dragostea e ceva frumos.
Dragostea e lumina ochilor.
Dragostea e zâmbetul nostru.
Dragostea e totul.
Dragostea e viaţă.
Dragostea e un sentiment profund.

Cu câteva luni în urmă, v-am trimis o poveste de dragoste cu titlul ,,Dragostea ne face să radiem de fericire”. Da, e adevărat, numai dacă ştii că e dragoste sinceră. Acea poveste s-a sfârşit acum două luni. La început, am regretat, dar vacanţa mi-a adus cea mai mare surpriză din viaţa mea. Aflându-mă în vacanţă la bunici, m-am îndrăgostit a doua oară, de parcă mi s-ar fi întâmplat pentru prima dată.

Povestea noastră s-a început prin intermediul vărului meu, Dionis. Ne-am întâlnit pentru prima dată în valea iazului, de Paştele Blajinilor. Şi iată că am revenit în vacanţă aici. Ne-am plimbat împreună câteva seri. Dar prima dată când am simţit că suntem îndrăgostiţi unul de altul a fost când ne întorceam de la pădure, atunci inimile noastre s-au unit. Totul s-a întâmplat pe la ora 00.15.

În acea seară, m-a petrecut acasă, atunci a fost primul sentiment, atunci au fost cuvintele: ,,Ţin foarte mult la tine”. Atunci a fost primul sărut. După un timp, au urmat şi cuvintele magice: ,,Te iubesc, te vreau mereu în preajma mea”. Dar şi primele cuvinte dulci: pisoiaş, iepuraş, îngeraş, puiuţu, scumpa mea, iubita mea etc…

Dragostea e frumoasă, plină de surprize. Suntem împreună de o lună şi 14 zile. Nu regret deloc că l-am întâlnit, fiindcă alături de el sunt cea mai fericită fată din lumea întreagă. Atunci când îl văd, inima îmi radiază de fericire şi îmi trec fiori prin tot corpul. Îl iubesc foarte mult şi sunt sigură că şi el mă iubeşte, la fel de mult precum îl iubesc eu.
De aceea, prin intermediul JURNALULUI, vreau să-i transmit următorul mesaj:

,,Dragule, ai apărut în viaţa mea,
Ca o nouă stea.
Tu mi-ai redat dragostea adevărată.
Tu eşti totul în viaţa mea:
Durere, iubire, fericire, puritate…
Dragostea adevărată. Te iubesc mult…”
Cu dragoste, îngeraşul tău, Lery, pentru Mayka!…

Leria din Dăncăuţi, Soroca

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)