Dragostea nu are vârstă

DRAGOSTE // „Nu contează vârsta atunci când văd că omul de alături este bărbatul care îmi place mult”

Numele meu este Alexandra. Sunt din Soroca, am 29 de ani şi sunt divorţată de şapte ani. Am un băiat de 5 ani. Sunt şomeră pe moment. Am lucrat ca educatoare. După divorţ, am avut o relaţie timp de doi ani, însă nu a mers. După aceea, o bună perioadă nu am mai încercat să îmi fac relaţii, însă o colegă de lucru m-a înscris pe un site de matrimoniale. Am cunoscut câţiva bărbaţi, însă majoritatea dintre aceştia minţeau.

De ceva timp, am cunoscut un bărbat de 42 de ani. Am vorbit la telefon cu el şi mi-am dat seama că amândoi avem acelaşi mod de gândire, până şi gusturile culinare erau aceleaşi. Într-o zi, vorbind la telefon, mi-a spus că mă iubeşte. Am rămas surprinsă şi i-am spus că se înşală pentru că nu poţi iubi pe cineva doar vorbind la telefon sau văzându-l în poză.

Am decis să ne vedem. Cum nu aveam cum să-l chem la mine deoarece stau cu ai mei, am hotărât să merg la el.

Am plecat la Chişinău pentru trei zile. În aceste zile frumoase, am simţit că mă iubeşte, fireşte că m-am îndrăgostit de el. Am hotărât amândoi să îmi caut de muncă la Chişinău şi să-mi aduc şi copilul.

Am locuit doi ani împreună şi am decis să oficializăm relaţia noastră, deşi el este mai mare decât mine şi mulţi îmi spun că este mai în vârstă. Pentru mine, nu contează vârsta atunci când văd că omul de alături este bărbatul care îmi place mult. Ambii avem un serviciu, băiatul meu merge la şcoală. Nu pot spune că îmi iubeşte băiatul, dar nu-l ignoră şi nu-l ofensează şi asta îmi este de ajuns. Chiar merge uneori cu el în curtea clădirii unde locuim.

De ceva timp, stau pe gânduri să avem un copil comun. Grigore vrea mult să avem un copil. Apropo, Grigore are o fată din prima căsătorie, care îşi face studiile în România.

Viaţa mea a devenit mai luminoasă de când l-am întâlnit.

Mi-am spus povestea ca şi celelalte femei care nu sunt pe moment într-o relaţie perfectă. Să nu fie triste deoarece viaţa oferă şi perioade mult mai bune.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)