Dragostea adevărată

Dragostea este misterul dintre doi oameni, nu asemănarea dintre ei (John Fowles).

Dragostea este un sentiment deosebit, unic şi mirific. Dragostea este un sentiment care leagă doi oameni oricât de mare sau mică ar fi distanţa dintre cei doi. Dragostea nu ţine cont de nimic, ea doar iubeşte. Dragostea ne învaţă mult şi învaţă multe de la noi. În dragoste, nu te poţi plictisi niciodată, pentru că în fiecare zi descoperi ceva nou la cel de lângă tine. Astfel, în pofida trecerii timpului, poveştile de dragoste reuşesc să îşi păstreze aceeaşi intensitate pe care o aveau la început. Ai trăit şi tu o astfel de poveste de dragoste? Dacă da, atunci eşti de acord John Fowles.

Când există iubire între doi oameni, o iubire sinceră, ei sunt foarte atenţi unul la celălalt, se studiază reciproc şi relaţia lor devine tot mai interesantă pe zi ce trece. Dacă aceste „mistere” ar dispărea, şi legătura creată de dragoste dintre ei s-ar rupe. Ar ajunge şi ei parte a banalului, a lucrurilor obişnuite care îi înconjoară. Dar acest mister păstrează intensă flacăra dragostei, o hrăneşte şi, câteodată, o face să şi crească. Nu degeaba se spune că dragostea e plină de surprize. Descoperind în fiecare zi ceva nou despre partener, descoperi ceva nou despre lume, despre tine.

Aşadar, să ne luptăm să avem şi de acum poveşti de dragoste la fel de frumoase, menţinute în lumea mirifică de misterul care ne leagă!

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)