Două persoane din Cahul au ars în propria casă

Pompierii din Cahul au depistat craniile a două persoane în casa care a ars şi presupun că incendiul a fost provocat intenţionat.
Şeful Detaşamentului Salvatori din cadrul Serviciului pompieri Cahul, Ion Caraja, susţine că se examinează versiunea că incendiul a fost provocat. „Nu a ars nimic altceva decât patul improvizat în care au fost găsiţi cei doi”, a declarat pentru jurnal.md Caraja.
Potrivit vicecomisarului de Cahul, Ion Roşca, persoanele au decedat ca urmare a neglijenţei în timpul fumatului. De asemenea, victimele nu aveau curent electric şi încălzire. Presupunem că cei doi au ars din cauza unei lumânări de la care s-a răspândit incendiul”, a spus Ion Roşca.
Roşca a adăugat că a fost verificată şi versiunea că cele două persoane ar fi fost arse de cineva. „Se lucrează şi asupra acestei versiuni, dar în momentul când am găsit craniile, încăperea era ermetizată, geamul închis bine, iar uşa încuiată. Credem că focul a ars mocnind. Vecinii spun că au simţit miros de fum”, explică Roşca. Mai mult, persoanele decedate erau fumători înrăiţi, iar la faţa locului au fost găsite capete de ţigară.
Locul incendiului a fost izolat, iar poliţia investighează cazul.
The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)