Donaţie importantă de carte pentru universităţile din RM

layurcaAmbasadorul României la Chişinău, Marius Lazurca, a participat la ceremonia de lansare a unei donaţii de carte oferită de către Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni către bibliotecile universitare cu profil umanitar din Republica Moldova, potrivit unui comunicat al acestei reprezentanţe diplomatice.

Ambasadorul României în Republica Moldova, Marius Lazurca, a participat astăzi, 21 noiembrie 2014, la ceremonia de lansare a donaţiei de carte oferită de către Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, prin Asociaţia obştească SYLLABUS, către bibliotecile universitare cu profil umanitar din Republica Moldova.

Lotul de carte, în valoare de 15.000 de euro, cuprinde 259 de titluri în 1650 de exemplare și este alcătuit din cărţi de referinţă în domeniul artei, culturii, istoriei și civilizației. De acestea vor beneficia studenţii şi profesorii de la Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo”, Biblioteca Centrală a Universităţii de Stat din Moldova, Biblioteca Universităţii Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Biblioteca Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice și Biblioteca Universităţii de Stat „B. P. Hasdeu” din Cahul.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)