Donaţie de carte românească la Leova

Reprezentantul Consulatului General al României la Cahul, Ionel Mitea, consul, a participat recent, la Leova, la donaţia de carte efectuată de Sergiu Dumitrescu, directorul Centrului Cultural „Dunărea de Jos” din Galaţi. Astfel, 340 de volume de beletristică în limba română vor îmbogăţi fondul de carte al Bibliotecii Raionale Leova. La eveniment a participat, din partea autorităţilor locale, doamna Eufrosinia Greţu, preşedinte al Consiliului Raional Leova.

Călătorii mai ieftine spre Paris

Cursele aeriene Chişinău-Paris-Chişinău au fost transferate din aeroportul Charle De Gaulle în aeroportul Beauvais-Tille, fără modificarea orarului. Primii călători ai acestei curse, din 18 mai 2012, s-au bucurat de reduceri la bilete, precum şi de un certificat pentru o călătorie gratis, oferit de compania Air Moldova. Transferul acestor curse va permite reducerea preţului la bilete cu aproximativ 30%. Datorită negocierilor dintre cele două companii, se prevede şi mărirea frecvenţei zborurilor, până la trei curse săptămânale.

Aeroportul internaţional Beauvais-Tille este situat la 75 km de Paris. Zilnic, 70 de autocare asigură transportul călătorilor din acest aeroport în centrul capitalei franceze.

Nadea Roşcovanu

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)