Donald Trump, DEZVĂLUIRI ŞOC despre OBAMA. Miliardarul a revine într-o înregistrare la naţionalitatea preşedintelui

Magnatul imobiliar american Donald Trump, care a promis să facă dezvăluiri scandaloase despre Barack Obama, şi-a reluat, într-o înregistrare video de cinci minute, obsesiile cu privire la naţionalitatea preşedintelui în exerciţiu.

Într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook şi pe contul de Twitter, miliardarul promite să plătească cinci milioane de dolari unei organizaţii umanitare alese de Barack Obama dacă acesta acceptă să-şi publice până la 31 octombrie diplomele şi formularul prin care a cerut eliberarea paşaportului.

„Dacă va publica aceste documente, va pune capăt întrebărilor şi furiei a numeroşi americani”, a explicat el.

Trump pune la îndoială periodic faptul că Obama s-a născut în Statele Unite, condiţie fără de care nimeni nu poate deveni preşedinte, conform Constituţiei americane. În mai 2011, Casa Albă a încercat să pună capăt controversei publicând actul de naştere complet al preşedintelui, născut în Hawaii.

Miliardarul, amator de puneri în scenă teatrale şi declaraţii scandaloase, a promis cu câteva zile în urmă un anunţ „foarte, foarte mare”, miercuri, la ora 16.00 GMT (19.00 ora României).

Publicarea acestei înregistrări video a provocat o reală avalanşă de mesaje pe Twitter care îl iau în derâdere pe „The Donald”.

Echipa de campanie a lui Barack Obama abia dacă a reacţionat la această înregistrare, preferând să trimită eventualele întrebări către echipa republicanului Mitt Romney.

„Dat fiind că Trump este unul dintre cei mai fervenţi susţinători ai săi, aceste întrebări ar trebui adresate echipei lui Romney”, a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Barack Obama, Jen Psaki. (mediafax.ro)

 

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)