Doina Sulac a primit un inel cu diamant

Luni, 11 iulie, Doina Sulac şi-a sărbătorit ziua de naştere în Italia, unde se află cu probleme personale. Solicitată de JURNAL, Doina ne-a spus că a primit în dar multe cadouri, însă cel mai important este un inel cu diamant marca „Carerra”, care reprezintă o floare ce se numeşte „Gordenia” în cinstea firmei sale.

Interpreta are o firmă, „Floarea lui Sulac”, ce se ocupă de tranzacţii personale, organizarea de concerte, evenimente corporative. Cel mai important lucru pentru ea sunt prietenii, nu cadourile. „Am primit multe cadouri, însă, pentru mine, este important că sunt înconjurată de prieteni”, spune Doina.

În ce priveşte inelul pe care l-a primit în dar, Doina nu vrea să divulge nimic. „Inelul este de la cineva, însă nu vreau să fac publică această informaţie, este un inel şi atât, viaţa mea personală mă priveşte doar pe mine”, menţionează interpreta.

Întrebată dacă a reuşit tot ce şi-a propus până acum să facă, Doina ne-a comunicat: „Am reuşit parţial, acum mă preocupă un pic viaţa mea personală şi a fetei mele, pe viitor, încă nu ştiu ce voi face”. Doina ne-a spus că după ce îşi va rezolva problemele personale în Italia, preconizează să meargă în vacanţă cu fiica şi mama sa în Grecia. Din toamnă, interpeta va reveni cu forţe noi şi promite surprize plăcute pentru public şi fanii săi.

C.C.

 

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu

Ultimele articole de Carolina Chirilescu (vezi toate)