Doina Arsene-Grigoraş, pasionată de bibelouri

OLYMPUS DIGITAL CAMERAArtista adoră să-şi umple casa cu obiecte decorative

În acest an, Doina Arsene-Grigoraş nu a dat o petrecere de ziua ei de naștere, căci dis-de-dimineață interpreta a însoțit-o pe fiica sa la examenul de Bacalaureat, cum face de când s-a dat start sesiunii. După probă, Andra și cu mama sa au mers să ia masa într-un restaurant japonez din capitală, apoi au dat o raită prin magazine pentru a-și înnoi garderoba.

Ziua de naștere a Doinei Arsene-Grigoraș a coincis în acest an cu unul din examenele fiicei sale, care în acest an absolvește liceul. Cu toate că se afla în febra pregătirilor pentru BAC, Andra a avut grijă să-și surprindă mama, dăruindu-i o floare de cameră și urându-i primul „La mulți ani!”.

„În ceilalți ani, dis-de-dimineață mi se aducea la pat cafeaua și eram surprinsă cu o prăjitură ori o salată de fructe. Însă pentru mine examenele fetei sunt mai importante decât ziua mea de naștere, din acest motiv nici nu am dat vreo petrecere. Andra mi-a urat mulți ani și și-a cerut scuze pentru că nu a reușit să-mi cumpere o rățușcă”, ne povestește zâmbind artista.

170620133175Povestea raței”

Am aflat că Doina Arsene-Grigoraș este pasionată de bibelouri, iar „povestea raței” a început anul trecut, înainte de Crăciun: „Cutreierând magazinele, am văzut trei rațe decorative pentru bucătărie. Am cumpărat doar două. Am vrut să o cumpăr și pe a treia, dar Andra se supărase foc. M-a rugat să nu umplu casa cu rațe. Am ascultat-o. Însă de Revelion ea a fost cea care mi-a dăruit-o și pe a treia, iar de ziua mea mi-a spus: „Scuze, rațe nu am găsit, dar ți-am cumpărat o floare!”. Am râs copios amândouă”.

Vedeta s-a străduit ca pe toată perioada BAC-ului să o binedispună pe fiica sa, iar în casă să fie o atmosferă liniștitoare.

„Şi de ziua mea am mers împreună la liceu, am încurajat-o. A ieşit de la examen veselă, mi-a spus că testul era simplu. Ne-am dus la restaurant, după care la shopping. Apoi am petrecut mai bine de trei ore la telefon, căci am ţinut să le mulţumesc tuturor celor care m-au felicitat, să le răspund la mesaje”, ne-a spus omagiata, precizând că s-a bucurat enorm atunci când Andra i-a spus nu va pleca la studii în străinătate, optând să studieze psihologia la o universitate din ţară.

Surprinsă de surori

Doina Arsene-Grigoraş nu pune accent pe cadouri, cu toate acestea, cele două surori ale sale au surprins-o cu produse cosmetice şi haine.

Şi dacă unii din colegii săi de scenă sărbătoresc cu fast zilele de naştere acasă, dând petreceri care durează câte trei zile şi trei nopţi, interpretei de muzică populară nu-i place această „modă”. Iată şi motivul: „Nu mi se pare corect ca de ziua ta să speli vase, să găteşti bucate, să pui pe masa de parcă n-ar fi ziua ta, ci a celor care au venit în ospeţie! Tocmai din acest motiv, dacă e să mă întâlnesc cu rudele ori cu prietenii aleg o altă zi”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVreau să descopăr noi orizonturi”

După ce fiica artistei va trece cu bine şi de admiterea la facultate, cele două vor pleca în vacanţă, în Italia.

Doina Arsene-Grigoraş ne-a mărturisit că se simte îndrăgostită de tot ce e frumos şi plină de viaţă la vârsta frumoasă pe care a aniversat-o – 43 de ani.

„Sunt împlinită şi fericită. Desigur că mereu am dorinţa de a avansa, de a realiza cât mai multe lucruri frumoase. Vreau să descopăr şi noi orizonturi, căci în ultima perioadă îmi doresc foarte mult să am o activitate şi în alt domeniu. Evident, fără a renunţa la muzică. Vreau să mai învăţ ceva în această viaţă. Cât despre regrete, dacă e să privesc înapoi, evident că sunt și păreri de rău, căci viaţa este foarte complicată, cu multe intersecţii, coborâșuri şi urcușuri. De multe ori, din lipsă de experiență, te mai poticnești, comiţi erori, care peste ani îţi aduc unele remuşcări, păreri de rău… Dar nu am făcut vreo greșeală despre care aş putea spune că e strigător la cer”, susţine artista.

Lena Negru

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)