Doi moldoveni au decedat în Rusia după ce au consumat un lichid necunoscut

Anchetatorii din Federația Rusă au stabilit decesul a doi muncitori din Republica Moldova ca urmare a intoxicării cu un lichid necunoscut, scrieriafan.ru

Doi bărbați originari din R. Moldova au decedat din cauza otrăvirii cu un lichid necunoscut. Anchetatorii din Sankt Petersburg nu au stabilit urme de moarte violentă a cetățeanului Nicolai C., născut în 1976, și Victor G., născut în 1991, care nu erau înregistrați oficial.

Corpurile neînsuflețite au fost depistate într-un vagon în care locuiau cei doi. Persoanele decedate lucrau la construcția blocului locativ din apropiere. Potrivit ipotezei preliminare, decesul s-a produs ca urmare a consumului unui lichid necunoscut. Corpurile neînsuflețite au fost expediate pentru efectuarea expertizei pentru a stabili cauza exactă a decesului.

Amintim că în Federația Rusă au decedat peste 80 de persoane după consumul tincturii de baie ce conținea alcool metilic. Acest produs este achiziționat pentru că nu este supus taxelor precum băuturile alcoolice tari, fiind astfel de câteva ori mai ieftin decât votca.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău