Dodon AMENINŢĂ că va scoate oamenii în stradă ca să-i apere victoria: „Dacă o să spun eu, sute de mii o să iasă la contraproteste. Nu vă jucaţi cu focul!”

Dodon AMENINŢĂ că va scoate oamenii în stradă să-i apere victoria: „Dacă o să spun eu, sute de mii o să iasă la contra-proteste; Nu vă jucaţi cu focul!”

Igor Dodon ameninţă cu contraproteste masive în cazul în care cetăţenii vor continua să-i conteste victoria. „Nu vă jucaţi cu focul, dacă o să spun eu, 800 de mii de oameni o să iasă în stradă!”, a declarat Dodon în cadrul unei conferinţe de presă, transmite jurnal.md.

„Noi am aşteptat timp de şapte ani această victorie, dacă voi credeţi că n-o să o apărăm, vă înşelaţi. Am organizat peste 500 de proteste în ultimii ani. Nu vă jucaţi cu focul! Sute de mii de oameni mă sună şi mă întreabă ce să facă. Nimeni nu iese la proteste până când eu n-o să spun. Dar eu vă promit că noi o să ne apărăm victoria”, a spus Dodon pe un ton ameninţător.

Liderul PSRM a mai ţinut să transmită un „mesaj foarte clar către oponenţi”. „Nu provocaţi sutele de mii de oameni care au votat pentru mine”, a avertizat Dodon.