DOC // După camera de odihnă, Guvernul își pune vaze de 700.000 de lei pe scările edificiului

Reformarea executivului se vede că a adus bani pentru noi „investiţii” pentru Casa Guvernului. După ce a organizat la începutul lui noiembrie curent o licitație publică pentru procurarea mobilierului și reamenajarea sălii de ședințe și camerei de odihnă, la sfârșitul lui noiembrie, aceeași direcție a anunțat o licitație publică pentru achiziționarea a opt vaze decorative din granit pentru scările de la intrările din Casa Guvernului în valoare de 669.000 de lei.

Guvernul își procură opt vaze de ceramică de aproximativ 84.000 de lei bucata. Direcția generală pentru administrarea clădirilor Guvernului R. Moldova a organizat la începutul lui noiembrie curent o licitație publică pentru procurarea mobilierului și reamenajarea sălii de ședințe și camerei de odihnă de la etajul I al Casei Guvernului din str. Pușkin în valoare de 506.228 de lei.

La sfârșitul luni noiembrie, aceeași direcție anunță o licitație publică pentru achiziționarea a opt vaze decorative din granit pentru scările de la intrările din Casa Guvernului în valoare de 669.000 de lei. Livrarea trebuie executată până pe 25 decembrie curent.

Download (PDF, 79KB)

The following two tabs change content below.
Carolina Chirilescu

Carolina Chirilescu