Dobrovolski urmează să antreneze „Zimbrul” // DIVIZIA NAŢIONALĂ

 

Fostul selecţioner al naţionalei R. Moldova, Igor Dobrovolski, şi-a prezentat demisia după ce echipa sa, FC Dacia, şi-a compromis şansele de a cuceri cel de-al doilea titlu din istoria clubului. La puţin timp, antrenorul „zimbrilor”, Serghei Stroienco, a fost demis de la cârma echipei clasate pe locul trei în Divizia Naţională.

 

Surse din cadrul FC Zimbru au comunicat pentru JURNAL că Dobrik nu va sta departe de terenul de fotbal, din vară, va prelua echipa patronată de milionarul Nicolae Ciornîi şi omul de afaceri Adlan Şişhanov. Ultimul vrea cu orice preţ să o facă pe FC Zimbru campioană după o pauză de peste zece ani, din acest motiv, Dobrovolski şi-a prezentat demisia.

 

Probabil, campionul olimpic va accepta această provocare, mai ales că unele echipe din Rusia, posibile destinaţii pentru el, nu mai sunt interesate de serviciile fostului selecţioner. Aceleaşi surse mai spun că Dobrovolski va lua de la FC Dacia câţiva jucători pe care i-a adus în ultimii doi ani. Asta ar însemna că în sezonul viitor FC Dacia va fi mai slabă şi nu va avea cum să lupte pentru titlul de campioană. (V.H.)