Doar patru concurenţi dispută fotoliul lui Todercan

În ajunul datei limită

Cu două zile înainte de expirarea termenului de depunere a dosarelor pentru suplinirea funcţiilor de preşedinte al Teleradio Moldova şi directori ai Moldova 1 şi Radio Moldova, doar patru persoane au depus cereri în acest sens. Este vorba de jurnaliştii Oleg şi Ghenadie Brega, Aureliu Lavric şi Lilian Cibotaru.

Cei patru şi-au depus dosarele de participare la concurs pentru funcţia de preşedinte al companiei publice. Concomitent, Ghenadie Brega şi Aureliu Lavric s-au înscris la concurs şi pentru funcţia de director al postului public de televiziune, iar Oleg Brega este, deocamdată, singurul candidat la funcţia de director al postului public de radio.

”Suntem în aşteptarea dosarelor. Practica anterioară demonstrează că cele mai multe dosare se înregistrează în ultimele zile”, ne-a declarat secretarul Consiliului de Observatori, Viorica Cucereanu-Bogatu.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 27 ianuarie 2010. După aceasta, timp de zece zile, Consiliul de Observatori urmează să se întrunească într-o şedinţă de bilanţ al rezultatelor concursului.

The following two tabs change content below.
Avatar

Jurnal de Chișinău

Avatar

Ultimele articole de Jurnal de Chișinău (vezi toate)